Jucarii de exterior

Jucarii de exterior

Copii nu pot fi ținute sub capac! Au nevoie de joc în aer liber în fiecare zi. Trebuie să aibă contact direct cu schimbarea vremii, este necesar să simtă adierile de vânt, să învețe cum să se apere de ploaie, de frig sau de soare. Este indicat, să se joace în mediu natural cât mai mult, să cunoască flora și fauna, să se împiedice și să se ridice singuri și să facă multă mișcare.
Copii de azi, sunt legați de lumea tehnicii, dar dacă au

jucarii de exterior

frumoase, interesante cu care se pot juca afară, sigur vor dori să iasă din ce în ce mai mult. Mai ales copii, care stau la bloc. Dar ce-i drept, șimajoritatea jucăriilor sunt createpentru a se juca cu ele în interior. Părinții mai uită de faptul, că deși duc la parcla terenul de joacă , copiilor le place să se joace și acolo cu jucăriile proprii, mici, pe care le așează într-un mediu nou și cu ajutorul cărora poate vor capta atenția vreunui prieten.
Părinților este indicat să aprovizioneze câteva jucării de exterior ușor transportabile, rezistente. Din gama

jucarii de exterior de lemn

sunt unele jucării transportabile ușor, cum ar fi corzile de sărit pentru fetițe sau jucăriile de împins pentru băieței mici, pentru cei mai isteți preșcolari recomandăm jucării de îndemânare, dar și pentru curte vă oferim jucării de exterior cum ar fi leagănele, inelele sau mașini de lemn și biciclete, cu care pot face mișcare sau ustensilele de grădinărit pentru copii dornici să sape.

jucarii de exterior