Magazin online de juc─ârii din lemn

Juc─ârii educative din lemn pentru bebe

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”118″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Jucariile educative pentru bebelusi

sunt foarte importante, pentru c─â perioada 1-3 ani 4este o perioad─â important─â ├«n care se pun bazele inteligen╚Ťei ╚Öi a educa╚Ťiei. Zicala ÔÇ×Cei ╚Öapte ani de acas─âÔÇŁ este una ├«n╚Ťeleapt─â ╚Öi este foarte adev─ârat─â. Ceea ce nu se face ├«n perioada antepre╚Öcolar─â ├«n familie, degeaba sau cu greu se ia ├«n urm─â ├«n restul copil─âriei sau a v├órstei de adult.

Jucariile educative din lemn pentru bebe

sunt utile, deoarece un bebe se joac─â cu juc─ârii explor├ónd calit─â╚Ťile ei, se joac─â prin repetarea neterminat─â a unor mi╚Öc─âri, cum ar fi aruncatul afar─â din p─âtu╚Ť, aruncarea ├«nainte, ridicarea juc─âriei… ╚Öi totul se ia de la ├«nceput. Aceast─â regularitate ├«i ofer─â satisfac╚Ťia recunoa╚Öterii. Astfel vor deveni juc─ârii educative din lemn simple ca zorn─âitoarele, cuburile cu pove╚Öti, juc─âriile de tras ╚Öi de ├«mpins, puzzle-urile cu m├ónere sau cele f─âr─â dar cu piese robuste pu╚Ťine juc─ârii importante pentru dezvoltarea armonioas─â a copiilor mici.

Related Posts