Magazin online de jucării din lemn

Jucării educative la prețuri mici

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”jocuri-pentru-dezvoltarea-abilitatilor” products=”10″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Inconjurati copiii cu jucarii educative!

Marea întrebare: calitatea și cantitatea jucăriilor pentru copii. Este o dilemă pentru părinții de azi, ce să cumpere și cât să cumpere dintre jucăriile educative de care are nevoie copilul său?
Oferta este foarte largă, dar un lucru trebuie ținut în seamă: nu trebuie să aibă tot un copil. El trebuie să mai aibă timp și pentru a-și dezvolta creativitatea, capacitatea de a iniția jocuri din nimicuri.
Sigur, jucăriile educative complexe, care corespund vârstei lor nu trebuie să lipsească, dar nici nu-i trebuie în număr prea mare. O recomandare: să alegeți jucării educative, care rezistă uzului frecvent, care dezvoltă competențele de bază ai copiilor și care distrează copiii. Dar să nu uitați nici de formarea simțului estetic: procurați jucării estetice, care formează atitudinea copiilor față de frumosul care-l înconjoară.
Recomandate sunt jucăriile educative din lemn. Gama lor este vastă, puteți alege jucării mai simple, cum ar fi puzzle-urile din puține elemente, pentru cei mici, cuburi cu imagini, puzzle-uri complexe ori jucării care se pot juca cu parteneri pentru copii mai mari.

Jucariile muzicale

sau cele de îndemânare sunt importante și ele, dar fiți foarte atenți la necesitățile copiilor, la dorințele lor. Doar astfel se vor dezvolta ei armonios!

Related Posts