Jucării educative din lemn pentru copii de 2 ani

Fiecare vârstă are jucăriile sale speciale. De obicei, dacă pomenim de jucării, ne gândim doar la copii, mai precis la copii mici.
Acest lucru nu este real, pentru că omul poate și trebuie să se joace toată viața. Cine știe să se joace, este un om mult mai independent, relaxat, mai creativ și mai echilibrat.
Jocul este activitatea de bază a copiilor mici – și bebelușii au nevoie de jucării speciale care rezultă o dezvoltare mai intensă a lor.

Jucariile educative

sunt indicate de la vârsta fragedă. Cei mai mici se joacă cu zornăitoare și cuburi simple de construit, copii mai mari însă necesită mai multe tipuri de jucării.
Lester – magazin online de jucării vă recomandă

jucarii educative din lemn pentru copii de 2 ani

,printre care amintim jucăriile de condus bile, puzzle-urile simple din lemn, jucăriile de căutarea formelor și jucăriile tip Montessori. Aceste jucării educative sunt benefice pentru dezvoltarea timpurie a copiilor, sunt recomandate pentru copii de 2 ani.
Este important, ca jucăriile să nu le cumpărăm pentru ca să le fie de folos copiilor mai târziu, ei trebuie să se joace cu jucării exact pentru nivelul lor de dezvoltare.