Jucării educative din lemn pentru copii de 2 ani

Jucării de condus bile

Jucărie de condus bile – Buburuză

26,00 lei
-15%

Jucării educative

Ceas din lemn

41,00 lei 35,00 lei

Jucării de condus bile

Jucărie de condus bile – Cățel

26,00 lei
26,00 lei
Stoc epuizat
26,00 lei
Stoc epuizat

Jucării de condus bile

Jucărie de condus bile – Melc

26,00 lei
Stoc epuizat

Jucării de condus bile

Fluturaș – Jucărie de condus bile

21,00 lei

Fiecare vârstă are jucăriile sale speciale. De obicei, dacă pomenim de jucării, ne gândim doar la copii, mai precis la copii mici.
Acest lucru nu este real, pentru că omul poate și trebuie să se joace toată viața. Cine știe să se joace, este un om mult mai independent, relaxat, mai creativ și mai echilibrat.
Jocul este activitatea de bază a copiilor mici – și bebelușii au nevoie de jucării speciale care rezultă o dezvoltare mai intensă a lor. Jucăriile educative sunt indicate de la vârsta fragedă. Cei mai mici se joacă cu zornăitoare și cuburi simple de construit, copii mai mari însă necesită mai multe tipuri de jucării.
Lester – magazin online de jucării vă recomandă jucării educative din lemn pentru copii de 2 ani,printre care amintim jucăriile de condus bile, puzzle-urile simple din lemn, jucăriile de căutarea formelor și jucăriile tip Montessori. Aceste jucării educative sunt benefice pentru dezvoltarea timpurie a copiilor, sunt recomandate pentru copii de 2 ani.
Este important, ca jucăriile să nu le cumpărăm pentru ca să le fie de folos copiilor mai târziu, ei trebuie să se joace cu jucării exact pentru nivelul lor de dezvoltare.