Magazin online de jucării din lemn

Jucării din lemn – Alegeți jucăriile de calitate!

[ux_products type=”masonry” cat=”274″ products=”12″ out_of_stock=”exclude”]

 

Jucariile din lemn

, ca și în trecut, și azi sunt atractive atât pentru cei mici cât și pentru cei mai mari. Cu timpul au apărut ca matreie primă fel de fel de materiale plastice dar lemnul are locul său nobil și bine meritat pentru că din cele mai vechi timpul și azi este sănătos și durabil.

Acest lucru se datorează faptului că lemnul este tare dar și plăcut de atins, frumos și durabil.

E normal ca în cursul procesului de fabricare jucăriile din lemn suferă de mai multe felulri de manipulări printre care primesc lacuri, vopsele da acestea nu dunează sănătății jucătorilor ci din punct de vedere estetic ridică valoarea obiectelor. Gama jucăriilor din lemn este foarte largă de la cele mai simple forme păna la cele mai sofisticate pentru satisfacția cerințelor jucătorilor de diferite vârste.

Cuburile din lemn au fost populare totdeauna datorită formelor și culorilor estetice și a posibilităților de a dărui jucătorilor satisfacții și mulțumiri. În timpul jocului cei mici alcătuiesc diferite lucruri după fantezia lor care este foarte important pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor. Pe lângă cele amintite un alt lucru important este mânuirea jucăriilor din lemn când cei mici folosesc mintea abilitatea mâinilor foarte importante munca lor în viitor.

Cub de constuit din 100 piese Cub de constuit din 100 piese[/caption]

Jucăriile de tras și de împins, șerpi, balauri dau o bucurie deosebite copiilor. Aceste jucării de lemn sunt prezentabile, atrăgătoare pentru că sunt lucrate minuțios, sunt vobsite frumos. Prin gama largă și variată a mărfurilor noastre vă oferim jucării de lemn de împins și de tras din care pot alege copiii dumneavoastră după placut și fantezia lor.

Penrtu jucătorii mai mari avem jocuri de logică și jocuri de societate folosite cu multă plăcere cânde se adună familia sau cercul de familie.

Cub de logică

Cub de logică

Dacă dumneavoastră vreți să oferiți celor dragi jucării frumoase, atrăgătoare care dezvoltă abilitățile mintale și fizice, în gama noastră de sortimente găsiți toți ce căutați.
Nu trebuie decât să alegi

jucariile de lemn

mult dorite și îți livrăm bucuria acasă gratuit, dacă valoarea comenzii depășește 189 lei. Pentru comenzile sub această valoare, costul livrării este doar 16 lei.

Jucarii din lemn pentru copii

Related Posts