Magazin online de jucării din lemn

Jucării pentru fețite de 3-5 ani

[ux_image id=”7015″ link=”http://jucariionline.eu/”] [ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”bucataria-si-accesoriile-sale” products=”12″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”] [ux_products style=”overlay” type=”masonry” columns=”3″ cat=”casute-pentru-papusi” products=”3″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”] [ux_products cat=”30-cm” products=”11″ out_of_stock=”exclude”]

Pe când jucăriile bebelușilor nu prea diferă după sex, copii de 3-5 ani deja au nevoi speciale diferite dacă sunt băieți sau fetițe. Părinții se străduiesc să întărească acest lucru, deși realitatea socială arată altfel: femeile nu mai stau toată ziua în bucătărie, au servici, iar bărbații ajută la creșterea copiilor și la treburile casei. Totuși, obiceiurile dictează, ca fetițele să primească căsuțe de păpuși, accesorii de bucătărie și păpuși, de care să aibă grijă. Aceste jucării au o importanță deosebită pentru dezvoltarea personalității. Cu ajutorul lor se pot exersa rolurile specifice care contribuie la socializarea copiilor.
Prin

jocurile de rol

, fetițele vor trece prin emoțiile create de situația de joc, astfel vor înțelege mai bine lumea înconjurătoare și vor avea prilejul să se cunoască pe ele însăși mai bine. Cu ajutorul seturilor de bucătărie vor putea intra în lumea fermecată a gospodinelor, care gătesc pentru familiile lor, dar mai ales pentru prietenii pe care le primesc la ei ”acasă”. Joacă cu drag rolul sărbătoritului, folosind setul tort cu accesorii împart felii de tort, servesc pizza sau fructe și legume, dar pot servi și micul dejun format din elemente din lemn.
Căsuțele din lemn pentru păpuși sunt acelea, care apar în visurile tuturor fetițelor, una mai frumoasă ca alta și sunt mobilate estetic. Prietenele se pot juca cu ele ore în șir, le pot aranja, cum aranjează și mama casa, astfel pregătindu-se pentru rolul de femeie, care are grijă de casă.

Papusile din carpa

, sunt flexibile, diferă mult de rigiditatea păpușilor la modă. Aceste păpuși din textil se pot ține în brațe ca niște bebeluși, atingerea lor este plăcută.

Related Posts