Jucării din lemn pentru copii

Jucariile din lemn pentru copii

sunt adevărați prieteni de nădejde ai copiilor, ele fiind rezistente la uzul supus de micii protagoniști. Dar nu numai de aceea iubesc copii jucăriile din lemn. Ele sunt frumoase, estetice, încântă prin formă și prinfrumusețe, prin estetica lor, materialul natural este plăcut la atingere. Copii nu știu, dar adulții și creatorii acestor jucării știu exact, care este latura lor care dezvoltă capacitățile și abilitățile copiilor.
Jucăriile de tras și de împins reprezintă o categorie îndrăgită de copii mici aflați la marginea superioară a vârstei de bebeluș. Ei folosesc aceste jucării de plăcere, în timp ce devin mai siguri în mișcare și mai rezistenți fizic. Pentru această categorie de vârstă sunt recomandate și alte jucării din lemn pentru copii cum ar fi mașinuțele de dimensiune corespunzătoare, zornăitoarele dar și jucăriile de căutarea formelor cu cutii.
Jucăriile educative din lemn pentru copii mai cuprind și gama

jucariilor educative

, care antrenează mintea copiilor, dar și jucăriile pentru dezvoltarea abilităților sau cele de jucării de exterior, care ajută atragerea copiilor afară de la obiectele tehnicii moderne nu prea sănătoase ale timpurilor noastre.