Magazin online de jucării din lemn

Jucării din lemn pentru bebeluși

O perioadă importantă pentru dezvoltarea copiilor este cea de 0-3 ani atât din punct de vedere fizic cât și din punct de vedere intelectual. Mulți dintre cercetători susțin, că perioada 0-6 ani este cea mai importantă etapă a dezvoltării competențelor intelectuale. Deci, este important ce fel de mediu asigură părinții.
Jucării pentru bebeluși
Primele jucării trebuie să țintească percepția copiilor, fie ea vizuală, auditivă sau tactilă. Pentru dezvoltarea percepției micuților avem o gamă vastă de

jucarii pentru bebelusi

în magazinul nostru online de jucării Lester. Majoritatea lor este fabricată din lemn masiv și sunt bine finisate pentru evitarea oricăror accidente. În primul rând atragem atenția asupra culorilor și formelor, care vizează percepția vizuală. Pentru copii mici este important să fie folosite culori vii, fiind perioada învățării culorilor, dar de multe ori părinții aleg și jucării de culoarea naturală a lemnului, pentru a face cunoscut și mai mult calitățile lemnului.
Zornăitoarele sunt dedicate celor mai mici copii, dar pot fi folosite mai târziu și ca instrumente muzicale.
Atragem atenția asupra

jucariilor montessori

, care ajută mult și la dezvoltarea capacității de observare și a gândirii logice, precum și la dezvoltarea motricității și a coordinației ochi-mâini.
Jucăriile de căutarea formelor sunt ilustrate mai ales cu animale atât de dragi copiilor, care îndeamnă la joc. La fel și puzzle-urile înălțate sau cele cu mâner, introduc copii mici în lumea fascinantă a animalelor.
Jucăriile de împins și cele de tras au o mulțime de figuri dragi, atrag atenția copiilor ori cu mișcări extreme ori cu sunete specifice, se știe că cei mici se pot juca cu ei timp îndelungat.
Avem niște jucării de dimensiuni mai mari, care sunt folosite pentru dezvoltarea echilibrului și a coordonării mișcărilor mari, aici vă recomandăm balansoarele de lemn (căluți cu spate și fără) dar și împinsul roabei de lemn poate fi o provocare.

[divider width=”small”] [title style=”center” text=”Jucării pentru bebeluși” link_text=”http://jucariionline.eu/categorie-produs/jucarii-pentru-bebelusi/”] [ux_products cat=”jucarii-pentru-bebelusi” out_of_stock=”exclude”]

Related Posts