Magazin online de juc─ârii din lemn

Juc─ârii de tras din lemn

jucarii de tras din lemn.jpg
[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”jucarii-de-tras” products=”12″ out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

O broscu╚Ť─â care face clap-clap ├«n timpul mersului, sau familia de r─â╚Ťu╚Öte care ├«nainteaz─â balans├óndu-se ├«mpreun─â, buburuza cu aripi mi╚Öc─âtoare – sunt

jucarii de tras din lemn

, care sunt adev─âra╚Ťi prieteni ale copiilor mici de 1,5 – 2,5 ani. Acei micu╚Ťi, care merg singuri sigur ╚Öi pot trage dup─â ei juc─ârii interesante, cum ar fi ╚Öi prin╚Ťesa pa spatele elefantului sau b─âie╚Ťelul pe spatele broscu╚Ťei, se vor distra de minune ├«n timpul mersului. Juc─âria fiind ╚Ťinut─â ├«n m├óini, copii se vor obi╚Önui s─â aib─â grij─â de juc─âriile cu care se deplaseaz─â ├«n diferite locuri.
Jucăriile de tras trebuie să fie rezistente, tocmai de aceea jucăriile de tras din lemn sunt cele preferate. Acestea rezistă uzului frecvent, la care sunt supuși pe diferite terenuri.

Jucariile de tras din lemn

care se găsesc în magazinul online de jucării Lester sunt colorate cu culori vii, sunt estetice, sunt iubite de cei mici.

Related Posts