Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucarii educative din lemn

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”118″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”] [ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”118″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Jucariile educative din lemn

sunt foarte cunoscute prin diferitele subcategorii ale sale.
Juc─âriile de c─âutarea formelor sunt c─âutate pentru copii de la un an ╚Öi jum─âtate ╚Öi p├ón─â la sf├ór╚Öitul perioadei pre╚Öcolare. Bine├«n╚Ťeles acestea au un grad de dificultate foarte diferit pentru anumitele subcategorii de v├órst─â.
De la cele mai simple, cum sunt juc─âriile cu forme t─âiate ├«n dou─â ╚Öi care se a╚Öeaz─â pe un suport, p├ón─â la cele care se compun din mai multe forme (╚Öi cuburile cu imagini se includ aici de ex.). O categorie a juc─âriilor educative din lemn este ╚Öi cea a puzzle-urilor, care sunt ╚Öi ele ├«nrt-un fel o subcategorie de juc─ârii de c─âutarea formelor, numai c─â sunt mai complexe, chiar dac─â pornesc de la 4-6 elemente ╚Öi ajung la puzzle-uri cu mult mai multe buc─â╚Ťi sau chiar mai multe nivele.
Jucăriile logice, pot fi și ele

jucarii educative din lemn

complexe, ├«ndr─âgite chiar ╚Öi de copii mai mari. Acestea au un finisaj impecabil pentru o bun─â func╚Ťiune, altfel jocul cu ele nu ar fi o pl─âcere.

Related Posts