Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucarii de impins pentru copii

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”131″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Jucarii de impins pentru copii

sunt izvoare de distrac╚Ťie pentru copii de 2-3 ani, care deja pot merge f─âr─â ajutor sigur, dar le plictise╚Öte drumul ├«ndelungat l├óng─â adul╚Ťi. Dac─â au o asemenea juc─ârie, hazlie la figur─â, zgomotoas─â din fire se mai distreaz─â ╚Öi ├«n timpul mersului, caraghioasele figuri mobile fac ca copilul mic s─â uite de monotonia deplas─ârilor. Astfel vor ajunge la magazin, la terenul de joac─â pe jos l├óng─â mama sau familia ╚Öi vor deveni mai rezisten╚Ťi, mai antrena╚Ťi fizic – un lucru important pentru micu╚Ťi care ╚Öi a╚Öa stau prea mult ├«n fa╚Ťa televizoarelor ╚Öi calculatoarelor feri╚Ťi ╚Öi de de raza soarelui, ╚Öi de v├ónt.

Jucariile de impins pentru copii

au de cele mai multe ori figura unor animale ├«ndr─âgite (broscu╚Ťe, buburuze, crocodili, etc.) ╚Öi sunt colorate cu culori vii, care le plac copiilor. Pentru un uz frecvent sunt recomandate juc─âriile de ├«mpins fabricate din lemn, deoarece lemnul este un material rezistent excelent.

Related Posts