Magazin online de jucării din lemn

Jucării de împins pentru bebe

Jucarii de impins pentru bebe
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”131″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Jucariile de impins pentru bebe

sunt niște jucării care țin companie copiilor mici în timpul mersului. Aceste jucării de împins bebe sunt utile mai ales la vârsta fragedă. când copii încep să meargăși obișnuiesc să parcurgă distanțe din ce în ce mai lungi. Dacă au o astfel de jucărie, care distrează copii, care distrag de fapt atenția copiilor de la monotonia mersului pe jos, copii până atunci obișnuiți cu căruciorul nici nu vor observa că s-au despărțit de ea.

Jucariile de impins pentru bebelusi

sunt foarte folositoare pentru copii, ajută la dezvoltarea coordonării mișcărilor ochi – mâini – picioare, lucru foarte important în dezvoltarea personală a lor. Aceste jucării au de obicei un băț la capăt, cu care copilul împinge, de fapt conduce jucăria, care de obicei are o figură (animale, clovni, etc) foarte hazlie cu mici elemente mobile care prin mișcarea lor și prin sunetul e care emană distrag atenția copilului și motivează la joc – implicit la continuarea mersului, chiar dacă este deja obosit.
Conducerea jucăriilor deîmpins necesită forță, copii devin din ce mai ce siguri pe mișcare și-și dezvoltă musculatura prin acest joc.

Related Posts