Jucarii de construit din lemn | Descopera oferta

Cuburi de construit din lemn

Jucarii de construit din lemn

 

Jucariile de construit din lemn

nu pot lipsi din colecția de jucării al unui copil indiferent de sex, jocul de construcții reprezentând o fază de dezvoltare a jocului copiilor. Este receptivă la jocurile de construcții vârsta de la 3 ani la 6-8 ani. În ce mod se dezvoltă copilul, depinde foarte mult de jucăriile alese pentru el, zic eu alese înțelept!
Jucăriile de construit din lemn sunt foarte îndrăgite, deoarece au un avantaj extrem, deoarece pot fi utilizate cu multă ușurință. Putem spune, că acestea ar trebui să fie primele jucării de construit pentru cei mici, începând aproximativ de la vârsta de 2 ani, deoarece nu trebuie depus un efort pentru îmbinarea elementelor sau pentru desfacerea construcțiilor. În timpul jocurilor cu cuburile de construit din lemn copii câștigă experiență serioasă despre gravitație și despre formele și corpurile geometrice. Aceste experiențe „simple” de bază se vor întoarce în viața copiilor mai târziu, atunci, când vor învăța despre aceste fenomene.

Jucariile de construit din lemn

de fapt sunt niște corpuri geometrice, care prin îmbinarea lor cu juxtapunere sau suprapunere rezultă forme deosebite. Culorile, mărimea, sunt elemente importante, copii sunt mai interesați de jucăriile colorate de obicei, dar și culoarea naturală a lemnului poate da un imbold jocului de construcții.
Jucării de construit vor deveni prietenii copiilor la vârste mici, dar seturile de cuburi de construit din lemn au avantajul, că oricând pot fi întregite, combinate, deoarece sunt supuse acelor legi de construcție, nu există posibilitatea de a nu se poate îmbina din cauza mărimilor diferite.
Vă recomandăm ca la alegerea seturilor de construcții să alegeți mereu acel set, care corespunde vârstei copilului, pentru copii mai mici seturi cu mai puține elemente și elemente mai robuste, mai mari,. pentru cei mai mari seturi cu elemente de forme variate, care la rândul ei dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *