Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucarii de construit din lemn | Descopera oferta

Cuburi de construit din lemn
[ux_products style=”normal” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”114″ products=”16″ order=”asc” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Jucarii de construit din lemn

 

Jucariile de construit din lemn

nu pot lipsi din colec╚Ťia de juc─ârii al unui copil indiferent de sex, jocul de construc╚Ťii reprezent├ónd o faz─â de dezvoltare a jocului copiilor. Este receptiv─â la jocurile de construc╚Ťii v├órsta de la 3 ani la 6-8 ani. ├Än ce mod se dezvolt─â copilul, depinde foarte mult de juc─âriile alese pentru el, zic eu alese ├«n╚Ťelept!
Juc─âriile de construit din lemn sunt foarte ├«ndr─âgite, deoarece au un avantaj extrem, deoarece pot fi utilizate cu mult─â u╚Öurin╚Ť─â. Putem spune, c─â acestea ar trebui s─â fie primele juc─ârii de construit pentru cei mici, ├«ncep├ónd aproximativ de la v├órsta de 2 ani, deoarece nu trebuie depus un efort pentru ├«mbinarea elementelor sau pentru desfacerea construc╚Ťiilor. ├Än timpul jocurilor cu cuburile de construit din lemn copii c├ó╚Ötig─â experien╚Ť─â serioas─â despre gravita╚Ťie ╚Öi despre formele ╚Öi corpurile geometrice. Aceste experien╚Ťe ÔÇ×simpleÔÇŁ de baz─â se vor ├«ntoarce ├«n via╚Ťa copiilor mai t├órziu, atunci, c├ónd vor ├«nv─â╚Ťa despre aceste fenomene.

Jucariile de construit din lemn

de fapt sunt ni╚Öte corpuri geometrice, care prin ├«mbinarea lor cu juxtapunere sau suprapunere rezult─â forme deosebite. Culorile, m─ârimea, sunt elemente importante, copii sunt mai interesa╚Ťi de juc─âriile colorate de obicei, dar ╚Öi culoarea natural─â a lemnului poate da un imbold jocului de construc╚Ťii.
Juc─ârii de construit vor deveni prietenii copiilor la v├órste mici, dar seturile de cuburi de construit din lemn au avantajul, c─â oric├ónd pot fi ├«ntregite, combinate, deoarece sunt supuse acelor legi de construc╚Ťie, nu exist─â posibilitatea de a nu se poate ├«mbina din cauza m─ârimilor diferite.
V─â recomand─âm ca la alegerea seturilor de construc╚Ťii s─â alege╚Ťi mereu acel set, care corespunde v├órstei copilului, pentru copii mai mici seturi cu mai pu╚Ťine elemente ╚Öi elemente mai robuste, mai mari,. pentru cei mai mari seturi cu elemente de forme variate, care la r├óndul ei dezvolt─â imagina╚Ťia ╚Öi creativitatea copiilor.

Related Posts