Jucării de calitate din lemn

Cele mai multe jucării din zilele de astăzi scot sunete, emit lumini și au un singur scop, care este predefinit de producător. Odată ce copiii descoperă care sunt funcțiile jucăriei electronice, se și plictisesc de aceasta. Studiile au arătat că, dacă copiii primesc o jucărie cu anumite funcții predefinite, ei vor utiliza pe aceasta numai în modul respectiv, fără să-și folosească imaginația. În schimb jucăriile de calitate din lemn încurajează imaginația și joaca creativă, ajută copiii în învățare. Tu ce ai alege pentru copilul tău? Dacă vrei să încurajezi joaca creativă îți recomandăm cu încredere

jucariile de calitate din lemn

. Un set de cuburi de construit din lemn poate deveni un castel, un zid, un turn sau multe alte construcții ce poate fi imaginată. Copiii învață cât de multe cuburi pot fi așezate unul peste altul, înainte ca acestea să cadă. Ei învață cum să creeze o bază solidă în cazul în care doresc un turn înalt, fără pericolul prăbușirii. Micuții învață cum să construiască un zid robust pentru fortăreața lor. Joaca cu

cuburile de construit din lemn

încurajează pe copiii să experimenteze cu formele și culorile, dar contribuie și la dezvoltarea imaginației. Acest tip de jucărie nu o să devină demodată niciodată.
Cub de constuit din 100 piese
Cub de constuit din 100 piese
Jucăriile de calitate au avantajul că sunt masive și durează foarte mult. De exemplu, un camion demontabil din lemn este atât de masiv, încât poate fi transmisă de la o generație la alta. Această jucărie face imaginația băieților să zboare. Copiii vor crea o lume în jurul jucăriei, joaca nu se va epuiza prin conducerea mașinuței, cum se înâmplă de multe ori cu mașinuțele electronice. De ce este necesar ca jucăriile să fie robuste? Copiii de multe ori aruncă jucăriile sau le apasă cu toată greutatea lor, jucăriile de calitate din lemn rezistă chiar și la aceste solicitări. Jucăriile din lemn fiind fabricate din materiale de calitate sunt aproape indestructibile, cu siguranță nu va fi necesar să le înlocuiești în mod constant, precum pe cele din plastic. Jucăriile de calitate din lemn sunt vopsite cu vopsele non-toxice, astfel nu constituie un pericol, nici dacă micuții le pun în gură.
Camion demontabil
Camion demontabil
Copiii învăță prin intermediul jocului și jucăriilor, astfel este foarte important să alegi jucării de calitate, potrivite vârstei copilului, care contribuie la dezvoltarea abilitățlor. Jucăriile de lemn sunt proiectate în funcție de vârsta micuților, găsești jucăria potrivită de la sugari până la micii școlari în magazinul online de jucării Lester. Gama noastră de jucării de calitate din lemn încurajează dezvoltarea fizică, emoțională și intelectuală, fără a compromite distracția. Suntem specializați în jucarii de calitate din lemn pentru copii. Toate produsele noastre sunt atent selectate, având în vedere calitatea, siguranța și durabilitatea. Vezi acum oferta completă de jucării de lemn în magazinul online de jucării Lester. Pentru comenzile mai mari de 189 lei, transportul este gratuit!