Magazin online de juc─ârii din lemn

Juc─ârii de calitate din lemn

Cele mai multe juc─ârii din zilele de ast─âzi scot sunete, emit lumini ╚Öi au un singur scop, care este predefinit de produc─âtor. Odat─â ce copiii descoper─â care sunt func╚Ťiile juc─âriei electronice, se ╚Öi plictisesc de aceasta. Studiile au ar─âtat c─â, dac─â copiii primesc o juc─ârie cu anumite func╚Ťii predefinite, ei vor utiliza pe aceasta numai ├«n modul respectiv, f─âr─â s─â-╚Öi foloseasc─â imagina╚Ťia. ├Än schimb juc─âriile de calitate din lemn ├«ncurajeaz─â imagina╚Ťia ╚Öi joaca creativ─â, ajut─â copiii ├«n ├«nv─â╚Ťare. Tu ce ai alege pentru copilul t─âu? Dac─â vrei s─â ├«ncurajezi joaca creativ─â ├«╚Ťi recomand─âm cu ├«ncredere

jucariile de calitate din lemn

. Un set de cuburi de construit din lemn poate deveni un castel, un zid, un turn sau multe alte construc╚Ťii ce poate fi imaginat─â. Copiii ├«nva╚Ť─â c├ót de multe cuburi pot fi a╚Öezate unul peste altul, ├«nainte ca acestea s─â cad─â. Ei ├«nva╚Ť─â cum s─â creeze o baz─â solid─â ├«n cazul ├«n care doresc un turn ├«nalt, f─âr─â pericolul pr─âbu╚Öirii. Micu╚Ťii ├«nva╚Ť─â cum s─â construiasc─â un zid robust pentru fort─ârea╚Ťa lor. Joaca cu

cuburile de construit din lemn

├«ncurajeaz─â pe copiii s─â experimenteze cu formele ╚Öi culorile, dar contribuie ╚Öi la dezvoltarea imagina╚Ťiei. Acest tip de juc─ârie nu o s─â devin─â demodat─â niciodat─â.
Cub de constuit din 100 piese

Cub de constuit din 100 piese

Juc─âriile de calitate au avantajul c─â sunt masive ╚Öi dureaz─â foarte mult. De exemplu, un camion demontabil din lemn este at├ót de masiv, ├«nc├ót poate fi transmis─â de la o genera╚Ťie la alta. Aceast─â juc─ârie face imagina╚Ťia b─âie╚Ťilor s─â zboare. Copiii vor crea o lume ├«n jurul juc─âriei, joaca nu se va epuiza prin conducerea ma╚Öinu╚Ťei, cum se ├«n├ómpl─â de multe ori cu ma╚Öinu╚Ťele electronice. De ce este necesar ca juc─âriile s─â fie robuste? Copiii de multe ori arunc─â juc─âriile sau le apas─â cu toat─â greutatea lor, juc─âriile de calitate din lemn rezist─â chiar ╚Öi la aceste solicit─âri. Juc─âriile din lemn fiind fabricate din materiale de calitate sunt aproape indestructibile, cu siguran╚Ť─â nu va fi necesar s─â le ├«nlocuie╚Öti ├«n mod constant, precum pe cele din plastic. Juc─âriile de calitate din lemn sunt vopsite cu vopsele non-toxice, astfel nu constituie un pericol, nici dac─â micu╚Ťii le pun ├«n gur─â.
Camion demontabil

Camion demontabil

Copiii ├«nv─â╚Ť─â prin intermediul jocului ╚Öi juc─âriilor, astfel este foarte important s─â alegi juc─ârii de calitate, potrivite v├órstei copilului, care contribuie la dezvoltarea abilit─â╚Ťlor. Juc─âriile de lemn sunt proiectate ├«n func╚Ťie de v├órsta micu╚Ťilor, g─âse╚Öti juc─âria potrivit─â de la sugari p├ón─â la micii ╚Öcolari ├«n magazinul online de juc─ârii Lester. Gama noastr─â de juc─ârii de calitate din lemn ├«ncurajeaz─â dezvoltarea fizic─â, emo╚Ťional─â ╚Öi intelectual─â, f─âr─â a compromite distrac╚Ťia. Suntem specializa╚Ťi ├«n jucarii de calitate din lemn pentru copii. Toate produsele noastre sunt atent selectate, av├ónd ├«n vedere calitatea, siguran╚Ťa ╚Öi durabilitatea. Vezi acum oferta complet─â de juc─ârii de lemn ├«n magazinul online de juc─ârii Lester. Pentru comenzile mai mari de 189 lei, transportul este gratuit!

Related Posts