Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucarii cu bile pentru copii

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ tags=”299″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Bilele sunt foarte interesante pentru copii, pentru c─â pot fi prinse cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi pot fi elemente ale unor juc─ârii interesante. Bilele din lemn au o anumit─â robustitate, copii se joac─â cu drag cu juc─âriile ├«n care sunt incluse.
Pentru bebelu╚Öi ╚Öi copii p├ón─â la 4 ani sunt recomandate juc─âriile de condus bile , cum este cea cu bufonul sau juc─âriile de condus bile tip cutii 5 ├«n 1, care dezvolt─â abilit─â╚Ťile motrice fine ale copiilor ╚Öi capacitatea de observare, precum ╚Öi g├óndirea logic─â.
Copiilor mai mari de 4 ani le plac juc─âriile cu bile pentru copii care necesit─â mai mult─â concentra╚Ťie ╚Öi o ├«ndem├ónare motric─â fin─â, precum ╚Öi o bun─â coordina╚Ťie m├óini-ochi, cum este ╚Öi

ÔÇ×Jucaria de condus bile in spatiuÔÇŁ

care presupune armonia mi╚Öc─ârilor celor dou─â m├óini. Aici bila este condus─â cu un suport cu gaur─â, ├«n care se a╚Öeaz─â bila ╚Öi trebuie condus─â cu ajutorul celor dou─â sfori ├«n a╚Öa fel, ├«nc├ót s─â intre ├«n ÔÇ×gaura spa╚Ťial─âÔÇŁ.

Jocurile de condus bile pentru copii

au ╚Öi o categorie modern─â ├«n care copii conduc bilu╚Ťele mici colorate care sunt a╚Öezate sub o folie transparent─â, ├«n labirinturi de diferite forme juc─âu╚Öe,cu ajutorul unor b─â╚Ťuri magnetice.

Related Posts