Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucarii din lemn pentru copii

Jucarii din lemn pentru copii
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ products=”16″ tags=”439″ orderby=”sales” order=”asc” show=”onsale” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Jucariile din lemn pentru copii

sunt foarte căutate, deoarece aceste creează o atmosferă specifică, lemnul fiind un material mult îndrăgit. Jucăriile din lemn sunt rezistente la uz, pot fi colorate sau pot avea culoarea naturală a lemnului, sunt estetice și îndrăgite.
Sunt foarte iubite de copii de v├órsta pre╚Öcolar─â. Mai ales juc─âriile de construit din lemn, care pot face parte din seturi cu mai multe sau mai pu╚Ťine elemente. Avantajul acestora este, c─â construc╚Ťiile se realizeaz─â u╚Öor ╚Öi pot fi dobor├óte cu o singur─â mi╚Öcare pentru a da via╚Ť─â noilor idei ai micilor constructori.
Juc─âriile pentru copii din lemn cuprind ╚Öi o gam─â important─â de jucarii educative, care ╚Ťintesc dezvoltarea capacit─â╚Ťilor mentale ale copiilor, cum ar fi aten╚Ťia, perseveren╚Ťa, g├óndirea logic─â (analiza, abstrac╚Ťia, sinteza), memoria ╚Ö.a. Puzzle-urile au o familie extrem de larg─â, sunt diferite tipuri de puzzle-uri din lemn pentru toate v├órstele ├«ncep├ónd de la un an ╚Öi jum─âtate p├ón─â la sf├ór╚Öitul perioadei pre╚Öcolare ale copiilor.

Jucariile de exterior din lemn

, bucătăriile pentru copii, intră și ele în categoria jucăriilor din lemn pentru copii.

Related Posts