Magazin online de juc─ârii din lemn

Jucarii pentru copii de 3 ani

Jucarii pentru copii de 3 ani
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ products=”32″ tags=”425″ show=”onsale” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Juc─âriile trebuie bine alese pentru fiecare nivel de dezvoltare al copiilor. O juc─ârie pentru care nu prezint─â interes un copil, nici nu mai este necesar─â pentru ei. Dar care ar fi juc─âria ideal─â? R─âspunsul este, c─â acea juc─ârie este ideal─â pentru copii care distreaz─â ╚Öi care prezint─â o provocare ╚Öi o satisfac╚Ťie atins─â prin folosirea ei.
Pentru copii de 3 ani exist─â o gam─â foarte larg─â de juc─ârii. Ei sunt, care se mai distreaz─â ╚Öi cu juc─âriile de ├«mpins ╚Öi cele de tras, dar tot ei sunt, care pot realiza construc╚Ťii din diferite elemente de construc╚Ťii ╚Öi ei sunt ╚Ťi aceia, care deja se apuc─â s─â caute forme ╚Öi s─â realizeze simple tablouri din puzzle.
Pentru ei în special sunt dedicate jucăriile din lemn, fiind ele mai robuste, mai rezistente, care nu se strică ușor și nu se pierd ușor. Cuburile de construit din lemn sunt foarte indicate pentru vârsta de 3 ani, apoi acele puzzle-uri din lemn, care au rame și dispun de piese până la 12 la număr și imagini simple, dar și jucăriile din lemn
de căutarea formelor cu sau fără mânere le mai interesează. Totprintre

jucariile pentru copii de 3 ani

se numără și acele jucarii pentru dezvoltarea abilitatilor (de ex. jucăriile pentru înșirat), care la fel au mărime corespunzătoare mâinilor dibace.

Alegeti jucarii pentru copii de 3 ani de la magazinul nostru online!

Pentru toate comenzile ce depasesc suma de 189 de lei transportul este GRATUIT si RAPID.

Related Posts