Jucarii pentru copii de 3 ani

Jucarii pentru copii de 3 ani

Jucăriile trebuie bine alese pentru fiecare nivel de dezvoltare al copiilor. O jucărie pentru care nu prezintă interes un copil, nici nu mai este necesară pentru ei. Dar care ar fi jucăria ideală? Răspunsul este, că acea jucărie este ideală pentru copii care distrează și care prezintă o provocare și o satisfacție atinsă prin folosirea ei.
Pentru copii de 3 ani există o gamă foarte largă de jucării. Ei sunt, care se mai distrează și cu jucăriile de împins și cele de tras, dar tot ei sunt, care pot realiza construcții din diferite elemente de construcții și ei sunt ți aceia, care deja se apucă să caute forme și să realizeze simple tablouri din puzzle.
Pentru ei în special sunt dedicate jucăriile din lemn, fiind ele mai robuste, mai rezistente, care nu se strică ușor și nu se pierd ușor. Cuburile de construit din lemn sunt foarte indicate pentru vârsta de 3 ani, apoi acele puzzle-uri din lemn, care au rame și dispun de piese până la 12 la număr și imagini simple, dar și jucăriile din lemn
de căutarea formelor cu sau fără mânere le mai interesează. Totprintre

jucariile pentru copii de 3 ani

se numără și acele jucarii pentru dezvoltarea abilitatilor (de ex. jucăriile pentru înșirat), care la fel au mărime corespunzătoare mâinilor dibace.

Alegeti jucarii pentru copii de 3 ani de la magazinul nostru online!

Pentru toate comenzile ce depasesc suma de 189 de lei transportul este GRATUIT si RAPID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *