Magazin online de jucării din lemn

Jucării pentru bebeluși

[ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”jucarii-pentru-bebelusi” out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Sporiți atenția bebelușilor

Bebelușii sunt foarte receptivi la tot ce-l înconjoară. Tocmai de aceea ei au nevoie de obiecte și

jucarii pentru bebelusi

stimulative. Părinții sunt responsabili de alegerea jucăriilor corespunzătoare pentru bebeluși: ei trebuie să decidă, ce fel de jucării să aleagă, cantitatea jucăriilor și calitatea lor. Este foarte important ca aceste jucării să fie alese cu grijă nu numai în privința educativă a lor ci și în privința securității în timpul folosirii lor. Jucăriile pentru bebeluși trebuie să fie solide, să nu aibă părți mici detașabile pe care o pot înghite cei mici sau băga în nas și în urechi, să nu fie prea moi pentru a evita sufocarea bebelușilor, dar nici ascuțite!.
Jucăriile educative din lemn bine finisate sunt recomandate pentru micuți. Aceste

jucarii pentru bebelusi

pot fi niște jucării care se pot împinge sau trage, printre care se includ și mașinuțele de forma animalelor îndrăgite de cei mici, zornăitoarele. Sunt recomandate și jucăriile simple de construit din lemn, care au marele avantaj că de obicei se suprapun sau se juxtapun, nu trebuie să fie îmbinate în mod expres. Aceste mișcări simple se pot efectua și de cei mici. Jucăriile pentru bebeluși sunt importante, ele trebuie explorate de cei mici, pentru a-și întregi și lărgi cunoștințele, tocmai de aceea trebuie să fie nu numai funcționale ci și estetice.

Related Posts