Jucarii bebe din lemn

Jucarii bebe din lemn
LIVRARE GRATUITĂ
LIVRARE GRATUITĂ
94.00 lei
LIVRARE GRATUITĂ
LIVRARE GRATUITĂ
LIVRARE GRATUITĂ

Jucariile bebe din lemn

au mai multe avantaje, dintre care amintim rezistența lor. Se știe, că un bebeluș, la început atunci când se joacă, doar explorează obiectele. Le întoarce, gustă, aruncă. De multe ori aruncă destul de departe, apoi plânge, ca să atragă atenția părintelui să-i dea înapoi și să se joace cu el. Tocmai de aceea este bine, ca jucaria bebe să fie din lemn, să nu se strice și să nu existe posibilitatea accidentării (cum s-ar întâmpla de exemplu în cazul unei jucării din plastic sau metal).
Jucăriile bebe din lemn trebuie să aibă un finisaj extrem de exigent, nu pot avea părți care se desprind și ar putea ajunge în gura copiilor mici, trebuie să fie non toxic. În rest, este indicat să fie colorat, deoarece astfel atrag atenția copiilor și totodată pot fi învățate culorile, este bine să aibă figuri de animale sau alte obiecte cunoscute copiilor, sau recomandat să fie cunoscute bebelușilor. De obicei aceste obiecte sunt din gama celor, la care poate fi atașat un anumit sunet, pe care le învață părintele bebelușilor în faza, când încă nu vorbesc (de exemplu: mașina – brum, brum, ambulanța – nino, nino, pisica – miau, miau, etc.).
În gama

jucariilor bebe din lemn

se includ și cuburile de construit din lemn, Copii mici experimentează culori, forme, greutate în timp ce învață să suprapună piesele de joc ca să realizeze un turn.

One thought on “Jucarii bebe din lemn

Comments are closed.