Magazin online de juc─ârii din lemn

Jocuri de societate din lemn

Jocurile de societate

s-au creat la ├«nceput pentru adul╚Ťi boga╚Ťi, care dorind s─â petrece timpul ├«n mod distractiv s-au jucat cu parteneri de o seam─â,. Paralel cu schimbarea modului de via╚Ť─â ├«n cursul istoriei, a modului de a cre╚Öte ╚Öi a educa copiii, rolul jocului de societate s-a schimbat, precum ╚Öi actorii participan╚Ťi. ├Än zilele noastre se joac─â mai mult ├«n familie, mai ales la cererea copiilor.

Moara

Moara

Rolul acestor jocuri este educativ, ├«n afara faptului, c─â se joac─â un joc cu reguli, se remarc─â faptul, c─â la un joc de societate ├«n familie participan╚Ťii creeaz─â atmosfer─â cald─â, de ├«n╚Ťelegere dar ╚Öi de concurs, fapt ce ├«nt─âre╚Öte rela╚Ťiile ├«ntre membrii familiei. Totodat─â, ├«n cadrul jocurilor de societate se creeaz─â situa╚Ťii pentru o mai bun─â cunoa╚Ötere a celorlal╚Ťi, dar ╚Öi de autocunoa╚Ötere.
Gama jocurilor de societate este vast─â, g─âsim jocuri dedicate doar adul╚Ťilor precum ╚Öi juc─ârii mai ales dedicate copiilor, dar nu se poate trage o linie concret─â ├«ntre ei. ╚śi adul╚Ťii ├«ntr-o situa╚Ťie de joc social, odat─â acceptat─â de ei se distreaz─â, s─â amintim doar unele jocuri ca exemplu: dama chinezeasc─â, ╚Öahul, amiba spa╚Ťial─â sau dominoul triunghiular. Iar copii? Nici nu se pune problema, c─â nu s-ar distra! Ei se joac─â ├«ntre ei, cu jocuri mai simple, ale c─âror reguli sunt sumare ╚Öi clare, cum ar fi de exemplu dominoul, jocurile de memorie, jocul ÔÇŁMoaraÔÇŁ ori ÔÇŁCine r├óde la urm─âÔÇŁ sau jocurile de societate tip sport cum sunt fotbalul cu nasturi, fotbalul de mas─â sau jocul cu popice.

Jocurile de societate

sunt importante. ├Än timpul jocului protagoni╚Ötii pot acumula o mul╚Ťime de informa╚Ťii, pot lega prietenii, dar cel mai important aspect al jocurilor de societate este, c─â participan╚Ťii sunt obliga╚Ťi, s─â urmeze anumite reguli definite la ├«nceput ╚Öi care nu se schimb─â chiar dac─â de multe ori sunt definite de norocul ├«n joc. Se dezvolt─â ├«ndem├ónarea, capacitatea de convie╚Ťuire, creativitatea ╚Öi g├óndirea logic─â.

[ux_products cat=”jocuri-de-societate” products=”12″ out_of_stock=”exclude”]

Related Posts