Magazin online de juc─ârii din lemn

Jocuri din lemn inteligente

Jocuri din lemn inteligente
[ux_products style=”normal” type=”masonry” cat=”118″ out_of_stock=”exclude”]

Inteligen╚Ťa uman─â este un lucru de invidiat. Fiecare p─ârinte dore╚Öte s─âaib─â un copil inteligent. Cei care sunt con╚Ötien╚Ťi, c─â perioada cea mai important─â pentru dezvoltarea inteligen╚Ťei cade exact pe primii ani ai copilului, caut─â mereu juc─ârii educative, inteligente, s─â zicem, deoarece ╚Ötiu c─â cea ce se pierde odat─â pe acest plan ori nu se recupereaz─â ori se recupereaz─â cu mult greu.

Jocurile cu jucarii din lemn inteligente

își au origine veche. Omul simplu odată a început să facă jucării care se bazau pe logică doar pentru el, apoi și-a dat seama, că copilul lui este la fel de interesat, și așa s-a ajuns la jucăriile logice de azi.
Juc─âriile logice nu au v├órst─â! Ve╚Ťi fi mirat, c─â un copil mic se poate juca cu ele ca ╚Öi un adult, pentru c─â se bazeaz─â pe g├óndire, pe construirea proprie a c─âii de rezolvare ╚Öi fiecare ├«╚Öi cl─âde╚Öte propria teorie pentru rezolvarea sarcinii oferite de joc.

Jocurile cu jucarii din lemn inteligente

au un avantaj: lemnul este un material solid, care rezistă sutelor de mii de încercări care sunt necesare pentru a ajunge la rezolvarea proprie a sarcinii de joc.

Related Posts