Magazin online de jucării din lemn

Joc sudoku

[ux_banner height=”500px” bg=”3662″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.31)” link=”https://www.jucariionline.eu/produse/joc-sudoku/”] [text_box width=”40″ width__sm=”60″ position_x=”90″ position_y=”50″]

Joc Sudoku

[button text=”Cumpără acum” color=”white” style=”outline” size=”xlarge” icon=”icon-shopping-bag” link=”https://www.jucariionline.eu/produse/joc-sudoku/”] [/text_box] [/ux_banner]

Multe dintre jocurile de societate fac trecerea între jocurile educative și jocurile logice. Un astfel de joc este și sudoku, care necesită logică, efort propriu în timp ce dezvoltă atenția, spiritul de observație, logica, perseverența jucătorului sau a jucătorilor, care încearcă să rezolve sarcina de joc după propriile sisteme create.
Sudoku este un joc vechi. Necesită doar cunoașterea numerelor, restul este pur logică. Se pot juca cu sudoku atât copii de 7-8 ani cât și bătrânii de 90 de ani.

Jocul sudoku din lemn

este foarte util, deoarece pot fi așezate cu ușurință numerele pe pătratele 3×3, pe liniile orizontale și verticale pentru obținerea tăblii regulamentare în care să existe doar câte un număr pentru fiecare parte indicată.

Joc sudoku

poate fi inițiat pe modelul unor exerciții tipice create sau se pot crea modele proprii.

Related Posts