[accordion-item title=”Care sunt costurile de livrare la comenzile plasate?”]

Vă oferim livrare gratuită prin curier pentru toate comenzile peste 189 de lei în localitățile aflate în raza de acțiune DPD / Urgent Cargus. Pentru comenzile sub această sumă, costul livrării este de 17 lei.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Ce modalități de plată acceptați?”]

În prezent, singura opțiune de plată pentru produsele comandate este prin ramburs, însă introducerea posibilității plății cu card bancar este una dintre prioritățile noștri.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Ce se va întâmpla după ce plasez comanda?”]

După ce ați plasat comanda, vă vom contacta telefonic pentru verificarea datelor personale și confirmarea primirii comenzii.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Cât va dura livrarea comenzii mele?”]

După ce am verificat telefonic comanda, predăm produsele comandate curierului – lucrăm cu DPD / Urgent Cargus. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare în funcție de destinația fiecărui colet. În cele mai multe cazuri, coletul este livrat într-o zi lucrătoare.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Cum pot să urmăresc comanda?”]

După trimiterea comenzii Dvs. fiecare client va primi un cod AWB prin e-mail și SMS, cu ajutorul căreia veți putea urmări statusul comenzii pe adresa DPD sau Urgent Cargus. Dacă aveți orice întrebări în legătura cu comanda dvs. ne puteți suna oricând la nr. de telefon 031.824.9090 (DPD) sau 021 9330 (Uregnt Cargus) pentru Bucuresti, 021 9282 pentru provincie.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Comenzile se livrează și în străinătate?”]

De obicei, nu putem să acceptăm comenzi cu livrări în afara României. Totuși, dacă credeți că cazul dumneavoastră poate să fie o excepție, nu ezitați să ne contactați să discutăm despre detaliile livrării.

Bulgaria, Ungaria: 35 Ron,oferim transport gratuit la comenzile peste 300 Ron.

Grecia: 45 Ron, oferim transport gratuit la comenzile peste 350 Ron.

 

Austria, Germania, Italia, Belgia, Cehia, Franta, Olanda, Marea Britanie, Spania, Polonia: 99 Ron, oferim transport gratuit la comenzile peste 550 Ron.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Pot returna produsele comandate dacă nu sunt mulțumit?”]

Absolut – de fapt, suntem obligați de lege ca să vă asigurăm că în cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsele primite puteți să returnați acestea.
Produsele achiziționate se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără învocarea vreunui motiv.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Primesc factură pentru comanda mea?”]

Sigur că da! Toate aspectele funcționării magazinului nostru respectă legile României. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți termenile și condițiile.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Cum plătesc prin card?”]

Despre securitate: de siguranța tranzacțiilor are grijă  SSL (Secure Sockets Layer) prin metodă de criptare acceptată. Europayment dispune de o cheie de Securitate de 256 biți, care protejează canalul de comunicație. În prezent în 90% din e-comerțul mondial  este utilizată această metodă de criptare. Browser-ul utilizat de Dumneavoastă cu ajutorull SSL criptează datele deținătorului de card înainte de transmitere, deci aceste date ajung la EuroPayment Services s.r.l deja criptate, ceea ce înseamnă că aceste date nu pot fi descifrate de personae neautorizate.

Introducerea datelor cardului și plata cu cardul bancar se realizează prin EuroPayment Services s.r.l Banca nu transmite către magazin/comerciant datele cardului. EuroPayment Services s.r.l desfășoară traficul de date cu chei de criptare de minim 256 biți și printr-un canal criptat care are și alte metode de criptare.

Înainte de efectuarea unei cumpărături, verificați, dacă cardul dumneavoastră este corespunzător pentru utilizări online.

Carduri acceptate: Sistemul de plată pe internet Europayment acceptă cardurile MasterCard, Maestro, VISA și Visa Electron (la Maestro și la Visa electron doar dacă banca emitentă permite) precum și cardurile web care sunt potrivite pentru plată prin internet.

Pașii plății cu card bancar: În magazinul nostru online alegeți produsele dorite pe care intenționați  să achitați cu plată prin card, și veți fi redirecționat către Europayment  care vă garantează plata securizată, unde trebuie să introduceți datele cardului pentru a iniția plata.

În timpul utilizării cardului pentru cumpărături puteți avea nevoie de următoarele date:

  • Numele titularului cardului
  • Numărul cardului: cele 16 numere de pe partea din față a cardului
  • Date de expirare a cardului: data aflată pe partea de față a cardului în format lună/an
  • Codul CVC2 sau CVV2: se află pe partea din spate a cardului înscris pe caseta de semnătură ( la cardul Virtual pe spate, pe bara colorată), numărul cu 3 cifre după numărul cardului
  • Tipul cardului: VISA/MasterCard
  • După introducerea datelor cardului puteți începe tranzacția dând clic pe butonul „Plată”
  • După plată veți fi redirecționat pe pagina magazinului online Lester – Jucării online, de unde veți primi un email de confirmare.

În cazul plăților cu carduri bancare, ca urmare a tranzacției cu success – acest lucru înseamnă acceptarea în urma verificării  valabilității și creditului  cardului – Europayment începe debitarea contului titularului de card cu contravaloarea produselor alese.

Dacă vă aflați pe pagina pentru efectuarea plății și dați „Înapoi/Back” sau „Reîncărcare/Refresh” sau închideți fereastra browser-ului înainte de a putea fi redirecționat la magazin, plata nu se va putea efectua și va fi anulată. Dacă nu veți fi redirecționat de pe pagina de plată către magazinul online Lester – Jucării online, tranzacția va fi considerată ca eșuată.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Cum pot corecta adresa de livrare sau datele de facturare?”]

În vederea modificării datelor de factuare/livrare te rugăm să ne contactezi telefonic la numarul 0741 681 021 sau pe e-mail, la contact@jucariionline.eu.

[/accordion-item] [accordion-item title=”Nu am primit un produs! Cum procedez?”]

Contatează-ne de urgență la 0741 681 021 sau la contact@jucariionline.eu

[/accordion-item] [accordion-item title=”Nu reușesc să finalizez o comandă, cum procedez?”]

Îți stăm la dispoziție la 0741 681 021 sau la contact@jucariionline.eu

[/accordion-item] [accordion-item title=”Ce se va întâmpla după ce plasez comanda?”]

După ce ați plasat comanda, vă vom contacta telefonic pentru verificarea datelor personale și confirmarea primirii comenzii.

[/accordion-item]

Magazin online de jucarii