Idei de cadouri pentru Moș Nicolae

Moș Nicolae sosește peste câteva zile. Tu ai ales deja jucăriile cu care să umpli sacul Moșului? Mai ai timp să achiziționezi cadouri pentru copilul tău din

magazinul nostru online

, unde vei găsi jucării pentru toate vârstele de la copiii mici până la vârsta matură. Idei de cadouri pentru Moș Nicolae Iată câteva exemple: Joc de pescuit cu magneți – este o jucărie educativă, ideală pentru copii de vârsta între 3-6 ani. Pachet pentru viitori ingineri – este dedicat pentru toți copii cărora le place să construiască și cărora le plac trenulețele. Vârsta recomandată: 3-6 ani Joc de pescuit cu magneți Căsuța de păpuși – cu 5 tipuri de mobilă și 2 tipuri de păpuși din lemn, visul tuturor fetițelor. Căsuță de păpuși cu 5 tipuri de mobilă și 2 păpuși de lemn Jocul numerelor / scara numerelor – această jucărie educativă este potrivită pentru copii care abia învață să numere. Vârsta recomandată: 4-6 ani. Jocul numerelor - scara numerelor Pista cu bile – vârsta recomandată 6-12 ani.
Pistă cu bile din lemn
Pistă cu bile din lemn
Fluturaș / tablă cu forme – este o jucărie care dezvoltă percepția vizuală și tactilă a copiilor mici de 2-4 ani. Fluturaș - tablă cu forme Ceas puzzle cu animale domestice – această jucărie educativă poate avea rol important în învățarea numerelor de la 1 la 12, este dedicată copiilor de vârsta 4-6 ani.

Colectii de trenulete

– trenulețele sunt acele jucării care nu pot lipsi din sacul Moșului. Sunt dedicate tuturor vârstelor. Ceas puzzle cu animale domestice Nu uitați, pentru comenzile mai mari de 189 RON aveți transport gratuit!