Magazin online de juc─ârii din lemn

Idei de cadouri pentru Moș Nicolae

Mo╚Ö Nicolae sose╚Öte peste c├óteva zile. Tu ai ales deja juc─âriile cu care s─â umpli sacul Mo╚Öului? Mai ai timp s─â achizi╚Ťionezi cadouri pentru copilul t─âu din

magazinul nostru online

, unde vei g─âsi juc─ârii pentru toate v├órstele de la copiii mici p├ón─â la v├órsta matur─â. Idei de cadouri pentru Mo╚Ö Nicolae Iat─â c├óteva exemple: Joc de pescuit cu magne╚Ťi ÔÇô este o juc─ârie educativ─â, ideal─â pentru copii de v├órsta ├«ntre 3-6 ani. Pachet pentru viitori ingineri ÔÇô este dedicat pentru to╚Ťi copii c─ârora le place s─â construiasc─â ╚Öi c─ârora le plac trenule╚Ťele. V├órsta recomandat─â: 3-6 ani Joc de pescuit cu magne╚Ťi C─âsu╚Ťa de p─âpu╚Öi ÔÇô cu 5 tipuri de mobil─â ╚Öi 2 tipuri de p─âpu╚Öi din lemn, visul tuturor feti╚Ťelor. C─âsu╚Ť─â de p─âpu╚Öi cu 5 tipuri de mobil─â ╚Öi 2 p─âpu╚Öi de lemn Jocul numerelor / scara numerelor ÔÇô aceast─â juc─ârie educativ─â este potrivit─â pentru copii care abia ├«nva╚Ť─â s─â numere. V├órsta recomandat─â: 4-6 ani. Jocul numerelor - scara numerelor Pista cu bile ÔÇô v├órsta recomandat─â 6-12 ani.
Pist─â cu bile din lemn

Pist─â cu bile din lemn

Flutura╚Ö / tabl─â cu forme ÔÇô este o juc─ârie care dezvolt─â percep╚Ťia vizual─â ╚Öi tactil─â a copiilor mici de 2-4 ani. Flutura╚Ö - tabl─â cu forme Ceas puzzle cu animale domestice ÔÇô aceast─â juc─ârie educativ─â poate avea rol important ├«n ├«nv─â╚Ťarea numerelor de la 1 la 12, este dedicat─â copiilor de v├órsta 4-6 ani.

Colectii de trenulete

ÔÇô trenule╚Ťele sunt acele juc─ârii care nu pot lipsi din sacul Mo╚Öului. Sunt dedicate tuturor v├órstelor. Ceas puzzle cu animale domestice Nu uita╚Ťi, pentru comenzile mai mari de 189 RON ave╚Ťi transport gratuit!

Related Posts