Magazin online de juc─ârii din lemn

Idei de cadouri pentru copii între 0-2 ani

[ux_image id=”7000″] [ux_products style=”overlay” type=”masonry” cat=”jucarii-pentru-bebelusi” orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” image_size=”medium” image_hover=”overlay-add” image_hover_alt=”zoom-long” text_pos=”middle” text_hover=”hover-slide”]

Jocurile celor mai mici copii, ├«ntre 0-2 ani, se caracterizeaz─â ├«n primul r├ónd prin explorarea obiectelor, prin care se dezvolt─â percep╚Ťia vizual─â, tactil─â ╚Öi auditiv─â a copiilor. Este faza de dezvoltare primar─â a jocului, care treptat se extinde ╚Öi prin dezvoltarea memoriei ╚Öi a ├«ndem├ón─ârii, copii vor trece treptat la jocuri mai complexe.
├Än primul r├ónd celor mai mici copii, bebelu╚Öilor recomand─âm diferite zorn─âitoare ori bastoane rumba, care prin mi╚Öcarea lor dau sunete, izvor de bucurie pentru micu╚Ťi. C├ónd deja stau cu spatele drept mai mult timp, se pot juca cu juc─âriile tip Montessori – sigur nu le vor folosi dup─â regul─â, dar cu culorile sale vii vor explora, vor percepe diferen╚Ťa de culori ╚Öi forme, iar ├«n jurul v├órstei de 2-2,5 ani vor ├«ncerca chiar s─â o foloseasc─â dup─â ideea de baz─â a jocului. ├Ändem├ónarea lor sigur joac─â un rol important.
Jocurile de tras ╚Öi de ├«mpins la aceast─â v├órst─â, au ╚Öi ele importan╚Ť─â mare la dezvoltarea coordon─ârii mi╚Öc─ârilor, cu un obiect ├«n plus au nevoie de stabilitate mai mare. ╚śi aceste juc─ârii sunt colorate, devin ╚Öi mai atr─âg─âtoare cu ajutorul figurinelor diferitelor animale.
├Än jurul v├órstei de 2 ani la copii se dezvolt─â memoria vizual─â. Putem accelera acest proces cu punerea la dispozi╚Ťia copiilor

jucarii educative

cu dificultate redus─â, cum ar fi ╚Öi puzzle-urile ├«n─âl╚Ťate care au pu╚Ťine elemente ╚Öi se a╚Öeaz─â pe un suport, care ajut─â la definirea formei c─âutate. La fel de ├«ndr─âgite sunt ╚Öi jocurile de c─âutarea formelor cu m├óner, care au tematic─â apropiat─â copiilor ╚Öi ofer─â posibilitate jocului comun cu p─ârin╚Ťii, care pot completa informa╚Ťiile copiilor.
Formele geometrice găurite sunt recomandate copiilor cu îndemânare dezvoltată și o bună capacitate de observare.

Related Posts