Magazin online de jucării din lemn

Idei de cadouri de Paste pentru copii

[ux_products type=”masonry” products=”16″ order=”asc” show=”onsale” out_of_stock=”exclude”]

Paștele este o sărbătoare însemnată în religiile creștine. Toată familia se pregătește, să aibă bunătăți pe masă și cadouri în special pentru copii.

Lester – magazin online de jucarii

a ales câteva jucării și le-a redus prețul între 8-24%, pentru a oferi copiilor bucurii de Paști și satisfacție la cumpărături pentru părinți.
Jucăriile alese cuprind vârste între un 1,5 și 6-8 ani. Cei mai mici copii se pot bucura de o gamă largă dejucării de împins, cu care pot ieși în curte sau pe trotuar, iar pentru interior există pachetul pentru fetițe și pentru băieței de 18 luni, care cuprind câte trei jucării îndrăgite.
Lester recomandă alte jucării educative complexe, cum sunt și tablele cu forme cu imagini tăiate în doi, care trebuie aranjate cu grijă pe tablă ținând cont imagini de forma lor. Jocul de căutarea formelor poate continua și cu puzzle-urile ridicate, care se compun din elemente mai robuste utilizabile și de copii mici, începând de la doi ani. La fel, pentru cei mici este recomandat și jocul de memorie cu insecte din 36 piese, care conține forme tăiate în doi ori vertical, ori orizontal și trebuie întregite corect. Printre

jucariile educative

în ofertă specială de Paști regăsim și labirintul din lemn cu animale, care dezvoltă capacitatea de orientare și coordonează mișcările fine ale mâinilor. Aici se include și camionul de recunoașterea formelor.
La hotarul dintre jocul de construcții și jocurile educative se află jucării captivante, cum ar fi mașinuțele demontabile, trenulețul din lemn colorat, dar pentru adevărații constructori alegeți setul de construcții cu 100 de piese.
Pentru jocurile de rol, distracție și îndemânare aveți seturile din lemn de tăiat felii și yoyo, iar dacă timpul permite jocul afară, leagănul colorat din lemn cu bară de protecție este cea mai bună alegere.

Idei de cadouri de Paste pentru copii

Idei de cadouri de Paste pentru copii