Magazin online de juc─ârii din lemn

Ghid de cumparare pentru bucatarie pentru copii

Ghid de cumparare pentru bucatarie pentru copii

Deoarece exista atat de multe bucatarie pentru copii disponibile, trebuie sa va ganditi foarte mult la alegerea celei perfecte pentru copilul dvs. Iata cateva dintre principalele lucruri de luat in considerare atunci cand cumperi o bucatarie pentru copilul tau.

varsta

Daca cumparati pentru un copil mai mic, asigurati-va ca bucataria este potrivit pentru varsta lui. De exemplu, asigura╚Ťi-va ca nu exista parti mici care ar putea fi periculoase. In mod similar, daca faceti cumparaturi pentru un copil mai in varsta, asigurati-va ca bucataria este suficient de mare si are suficiente caracteristici pentru a le mentine distrati pentru o perioada lunga de timp.

caractersitici

Bucatariile au diferite caracteristici, variind de la modele de bază cu doar o mașină de gătit și o chiuvetă, până la setări mult mai elaborate, cu frigidere, mașini de spălat și microunde! Există chiar și modele de bucătării pentru copii care sunt atat de mare ca un restaurant.

marime

Unele bucatarii de jucarii sunt destul de mari, deci va trebui sa va asigurati c─â aveti suficient spatiu pentru a le instala. Lucrul bun este ca toate jucariile si accesoriile pentru jucarii pot fi adesea stocate in interiorul dulapurilor pentru a pastra totul curat si ordonat atunci cand timpul de joc este de peste.

Bucatariile de lemn din gama noasrta nu sunt ansamblate! Asigurati-va ca aveti instrumentele necesare si daca jucaria va fi un cadou, lasati suficient timp pentru a-l ansambla.

[ux_product_flip ids=”20109,10704,10692,10697,10694″]

Related Posts

One thought on “Ghid de cumparare pentru bucatarie pentru copii

  1. Elvira spune:

    Care sunt condtiile de transport?

Comments are closed.