Magazin online de juc─ârii din lemn

Fructe din lemn taiate in felii

[ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=kMZ0DxbJF7w”] [button text=”Cump─âr─â acum!” radius=”99″ expand=”true” link=”https://www.jucariionline.eu/produse/fructe-din-lemn-taiate-in-felii/”]

Pentru copii care se joac─â ÔÇ×De-a mamaÔÇŁ, ÔÇ×De-a gospodinaÔÇŁ sunt ideale ni╚Öte juc─ârii, care s─â ajute declan╚Öarea unui joc de rol asem─ân─âtor vie╚Ťii reale. Dac─â ace╚Öti copii au accesorii, cum ar fi castroane, pahare, ce╚Öcu╚Ťe ╚Öi alte accesorii de buc─ât─ârie, imediat vor ├«ncepe jocul de crea╚Ťie, prin care ei vor ├«n╚Ťelege rostul rolurilor de adul╚Ťi. Putem spune cu siguran╚Ť─â, c─â se preg─âtesc pentru via╚Ť─â, chiar mai mult, dec├ót la orele de curs.
De exemplu,

fructe din lemn ce pot fi taiate

vor readuce experien╚Ťele tr─âite ca copii, si atunci c├ónd ei sunt ceicare explic─â partenerilor de joc (fie p─âpu╚Öi, fie prietenireali) de ce este nevoie s─â m─ân├ónce fructe, pare cu totul mai real.

Fructele jucarii din lemn ce pot fi taiate

, se prind cu velcro ╚Öi au ╚Öi un cu╚Ťit la ├«ndem├ón─â, cu care copilul nu se r─âne╚Öte, ╚Öi totu╚Öi taie ca ╚Öi adul╚Ťii. Fructe din lemn ce pot fi t─âiate au un suport din lemn care functioneaz─â ╚Öi ca o juc─ârie de c─âutarea formelor. Pe l├óng─â acest fapt subliniem faptul, c─â copilul va ├«nv─â╚Ťa ├«n timpul jocului ╚Öi no╚Ťiuni matematice cum ar fi ÔÇ×jum─âtateÔÇŁ sau ÔÇ×├«ntregÔÇŁ.

Related Posts