Oferim transport gratuit prin curierat pentru comenzile de minim 189 de lei. Refuză

Se arată 1–22 din 119 rezultate


Cuvinte magice pentru copii: puzzle din lemn. De ce zicem magice? Pentru că reprezintă jucăriile dintre cele mai îndrăgite de copii mici de la vârsta de 2 ani și până la începutul vârstei școlare.

Puzzle din lemn pentru copii

diferă după gradul de dificultate, recomandat diferitelor vârste. Pentru cei mai mici protagoniști sunt recomandate puzzle-urile din lemn cu puține elemente și cu forme foarte simple. Formele și imaginile se complică pentru copii mai măricei.

Puzzle-urile din lemn pentru copii

pot deveni cadouri prețioase, dar la preț avantajos, deoarece sunt jucării educative multiple. Dezvoltă capacitatea de observare, de îmbinare, simțul estetic și gândirea logică laolaltă. Copii, care au posibilitatea să se joace cu puzzle-uri din lemn vor deveni mai atenți la detalii și în viață, pentru că se obișnuiesc cu observarea detaliată a lucrurilor. Forte util acest lucru, deoarece de multe ori avem nevoie de această capacitate, pentru realizarea unor sarcini. Dar, bineînțeles, la copii mici uităm să vorbim despre viață, de obicei avem în vedere mai degrabă școala. Da, și la școală au nevoie de atenție sporită, de capacitate de redarea formelor - altfel cum ar putea învăța scrisul și cititul?

magazin online de jucarii de calitate