fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â 1–22 din 122 de rezultate


Cuvinte magice pentru copii: puzzle din lemn. De ce zicem magice? Pentru că reprezintă jucăriile dintre cele mai îndrăgite de copii mici de la vârsta de 2 ani și până la începutul vârstei școlare.

Puzzle din lemn pentru copii

difer─â dup─â gradul de dificultate, recomandat diferitelor v├órste. Pentru cei mai mici protagoni╚Öti sunt recomandate puzzle-urile din lemn cu pu╚Ťine elemente ╚Öi cu forme foarte simple.
Citeste mai mult

Formele și imaginile se complică pentru copii mai măricei.

Puzzle-urile din lemn pentru copii

pot deveni cadouri pre╚Ťioase, dar la pre╚Ť avantajos, deoarece sunt juc─ârii educative multiple. Dezvolt─â capacitatea de observare, de ├«mbinare, sim╚Ťul estetic ╚Öi g├óndirea logic─â laolalt─â. Copii, care au posibilitatea s─â se joace cu puzzle-uri din lemn vor deveni mai aten╚Ťi la detalii ╚Öi ├«n via╚Ť─â, pentru c─â se obi╚Önuiesc cu observarea detaliat─â a lucrurilor. Forte util acest lucru, deoarece de multe ori avem nevoie de aceast─â capacitate, pentru realizarea unor sarcini. Dar, bine├«n╚Ťeles, la copii mici uit─âm s─â vorbim despre via╚Ť─â, de obicei avem ├«n vedere mai degrab─â ╚Öcoala. Da, ╚Öi la ╚Öcoal─â au nevoie de aten╚Ťie sporit─â, de capacitate de redarea formelor - altfel cum ar putea ├«nv─â╚Ťa scrisul ╚Öi cititul? puzzle lemn copii

Magazin online de jucarii de calitate