fbpx

­čÜĽ Oferim transport gratuit la comenzile peste 189 RON. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare Refuz─â

Se arat─â 1–22 din 100 de rezultate

Copii mici au nevoie de jucării bebe (0-1 ani) cât mai ample și mai sofisticate, deoarece perioada timpurie a dezvoltării copilului este foarte importantă.


Se ╚Ötie, c─â copilul mic doarme mult ├«n cursul unei zile, dar p─ârin╚Ťii tocmai de aceea trebuie s─â profite din plin de perioadele de timp c├ónd bebelu╚Öii sunt treji ╚Öi trebuie s─â aleag─â jocuri verbale sau non verbale corespunz─âtoare pentru aceste r─âstimpuri scurte dar foarte importante din punctul de vedere a dezvolt─ârii intelectuale, fizice ╚Öi emo╚Ťionale ale copiilor micu╚Ťi. Pentru copii sub 1 an se aleg jucarii pentru bebe sofisticate. Pentru cei mai micu╚Ťi sunt dedicate juc─âriile care de fapt sunt folosite la ├«nceput de adul╚Ťi, deoarece copilul micu╚Ť ├«nc─â nu poate folosi ├«nc─â obiecte diferite. Vezi zorn─âitoarele cu ÔÇ×glasÔÇŁ pl─âcut! Zorn─âitoarele atrag aten╚Ťia copiilor mici ├«n primul r├ónd cu sunetul lor emanat ├«n urma mi╚Öc─ârii lor. ├Än cazurile cele mai bune, aceste mi╚Öc─âri sunt ni╚Öte mi╚Öc─âri ritmate, care dezvolt─â auzul muzical al copiilor ├«nc─â de la primele luni ale vie╚Ťii, iar pe l├óng─â acestea sunt ├«nso╚Ťite ╚Öi de texte verbale, zic─âtori, c├óntecele. Mare ajutor pentru dezvoltarea competen╚Ťelor verbale ale copiilor.
Citeste mai mult

Jucarii bebe 0-1 ani Dac─â un copil de mic este obi╚Önuit s─â fie atent la unele lucruri, la sunete, la forme, la culori, i se va dezvolta foarte mult capacitatea de observare, care ├«i va fi de folos toat─â via╚Ťa. Aceste zorn─âitoare trebuie s─â fie ╚Öi frumoase, pentru ini╚Ťierea sim╚Ťului estetic, dar cel mai important s─â fie securizate, s─â nu fie primejdioase pentru cei mici (s─â nu aib─â elemente mici deta╚Öabile, s─â nu se sparg─â, s─â nu aib─â col╚Ťuri cu care s─â se loveasc─â, s─â nu con╚Ťin─â materiale d─âun─âtoare, otr─âvitoare, etc.). Zorn─âitoarele din lemn sunt juc─ârii bebe (0-1 ani) recomandate pentru cei mici. La fel, diferitele forme geometrice din lemn (elemente ale juc─âriilor Montessori sau ale juc─âriilor de construit) pe care un bebelu╚Ö care st─â bine poate explora sunt de mare folos pentru c├ó╚Ötigarea unor experien╚Ťe din lumea material─â care ├«nconjoar─â pe micu╚Ť. Leaganele din lemn sunt la fel jucarii bebe recomandate deoarece dac─â sunt supraveghea╚Ťi, din timp pot beneficia de rolul acestora de a armoniza dezvoltarea celor dou─â emisfere cerebrale. Leag─ânele din lemn cu bare de siguran╚Ť─â pe toate p─âr╚Ťile pot fi deja folosite de bebelu╚Öi care stau comod ╚Öi nu obosesc u╚Öor. Asamblarea acestor leag─âne este u╚Öoar─â, pot fi mutate cu u╚Öurin╚Ť─â din ├«nc─âperi afar─â, bebelu╚Öul beneficiind de aer liber. De multe ori se pune problema care ar fi cadourile ideale pentru copii de 1 an. Bine├«n╚Ťeles, de la scutece p├ón─â la h─âinu╚Ťe sunt mai multe categorii. Dar pentru un copil cel mai personalizat cadou poate fi format din juc─ârii. Pentru copii de 1 an este destul de greu s─â alegi juc─ârii, pentru c─â nu este indiferent ce fel de juc─ârie prime╚Öte ├«n cadou un copil de 1 an. Nu trebuie cump─ârate juc─ârii pentru ÔÇŁviitorÔÇŁ. Copiilor le trebuie juc─ârii care sunt indicate exact pentru v├órsta lor ╚Öi pentru nivelul lor de dezvoltare, altfel se vor plictisi de ele. Ce se recomand─â ca cadou copiilor de 1 an? ├Än primul r├ónd juc─ârii, care pot fi folosite ├«n maxim─â siguran╚Ť─â: nu reprezint─â pericol de sufocare, nu are piese mici care pot fi ├«nghi╚Ťite, nu este toxic, nu se accidenteaz─â cu ele ├«n timpul folosirii. Se recomand─â jucariile din lemn simple, cum ar fi zorn─âitoarele, cuburile de construit din lemn ╚Öi ma╚Öinu╚Ťele din lemn, dup─â care juc─âriile de tras ╚Öi de ├«mpins. Acestea atrag interesul copiilor mici cu forma lor simpl─â, culorile folosite ╚Öi de multe ori cu figurinele pe care ├«ncep s─â recunoasc─â ├«n aceast─â perioad─â. Toate aceste juc─ârii, care pot deveni cadouri ideale pentru copii de 1 an trebuie s─â aib─â un finisaj impecabil.