Susținem că jocul cel bun este cel educativ!

Cine nu își aduce aminte să fi avut jucării din lemn atunci când era copil? Aceste jucării au o valoare sentimentală, și suntem siguri că doriți ca și strănepoții dumneavostră să aiba șansa de a juca cu astfel de jucării. Nimic nu se compară cu primul set de cuburi de construit, marioneta din lemn sau trenulețul din lemn viu colorat. La Lester noi vă oferim toate acestea împreună cu grija pentru copii la alegerea produselor oferite.

Suntem pasionați – și dorim să fim cât mai conștienți. De aceea, jucăriile oferite de noi sunt ecologice și sunt construite să dureze. Unele dintre ele chiar pot fi transmise de la generație la generație. Suntem o echipă tânără – încă am jucat cu jucării tradiționale în copilărie, dar suntem și destul de tineri ca să urmărim tot ce se întâmplă în lumea tehnologiei, chiar și în lumea jocurilor video. De aceea, putem să vă asigurăm că nu e vorbă de ignoranță când votăm cu jucăriile tradiționale. Știm diferența și susținem că jocul cel bun este cel educativ.

Iată câteva dintre valorile care ne conduc!

bg_image

Creativitate
Dorim să inspirăm copiii să creeze!

Jucăriile tradiționale stimulează imaginația și creativitatea copiilor. Știți cum este vorba: dacă o jucărie face tot felul de lucruri, atunci nu mai este nevoie ca să îți imaginezi că mai face ceva. Dragi părinți, alegeți jucării de lemn care vor pune la treabă imaginația copiilor!

bg_image

Calitate
Vă aduceți aminte de jucăriile bunicilor?

Recunoașteți: unii dintre dumneavoastră încă aveți jucării din lemn de acum… 20 de ani cel puțin. Jucăriile din lemn rezistă la lovituri, aruncături, zgârieturi și cine mai știe ce. Jucăriile oferite de noi sunt perfecte pentru micuții (și nu numai) foarte… curioși.

bg_image

Profesionalism
Chiar dacă e vorbă de jucării, noi suntem serioși!

Dorim să vă asigurăm că știm diferență între jocul și munca. În același timp, chiar dacă suntem pasionați de jocuri și jucării, știm foarte bine că contați pe noi când comandați produsele noastre sau cereți opinia noastră. Vă promitem gestionări și livrări profesionale, la timp!