Sus╚Ťinem c─â jocul cel bun este cel educativ!

Cine nu ├«╚Öi aduce aminte s─â fi avut juc─ârii din lemn atunci c├ónd era copil? Aceste juc─ârii au o valoare sentimental─â, ╚Öi suntem siguri c─â dori╚Ťi ca ╚Öi str─ânepo╚Ťii dumneavostr─â s─â aiba ╚Öansa de a juca cu astfel de juc─ârii. Nimic nu se compar─â cu primul set de cuburi de construit, marioneta din lemn sau trenule╚Ťul din lemn viu colorat. La Lester noi v─â oferim toate acestea ├«mpreun─â cu grija pentru copii la alegerea produselor oferite.

Suntem pasiona╚Ťi ÔÇô ╚Öi dorim s─â fim c├ót mai con╚Ötien╚Ťi. De aceea, juc─âriile oferite de noi sunt ecologice ╚Öi sunt construite s─â dureze. Unele dintre ele chiar pot fi transmise de la genera╚Ťie la genera╚Ťie. Suntem o echip─â t├ón─âr─â ÔÇô ├«nc─â am jucat cu juc─ârii tradi╚Ťionale ├«n copil─ârie, dar suntem ╚Öi destul de tineri ca s─â urm─ârim tot ce se ├«nt├ómpl─â ├«n lumea tehnologiei, chiar ╚Öi ├«n lumea jocurilor video. De aceea, putem s─â v─â asigur─âm c─â nu e vorb─â de ignoran╚Ť─â c├ónd vot─âm cu juc─âriile tradi╚Ťionale. ╚śtim diferen╚Ťa ╚Öi sus╚Ťinem c─â jocul cel bun este cel educativ.

Iată câteva dintre valorile care ne conduc!

Despre noi 1

Creativitate
Dorim s─â inspir─âm copiii s─â creeze!

Juc─âriile tradi╚Ťionale stimuleaz─â imagina╚Ťia ╚Öi creativitatea copiilor. ╚śti╚Ťi cum este vorba: dac─â o juc─ârie face tot felul de lucruri, atunci nu mai este nevoie ca s─â ├«╚Ťi imaginezi c─â mai face ceva. Dragi p─ârin╚Ťi, alege╚Ťi juc─ârii de lemn care vor pune la treab─â imagina╚Ťia copiilor!

Despre noi 2

Calitate
V─â aduce╚Ťi aminte de juc─âriile bunicilor?

Recunoa╚Öte╚Ťi: unii dintre dumneavoastr─â ├«nc─â ave╚Ťi juc─ârii din lemn de acumÔÇŽ 20 de ani cel pu╚Ťin. Juc─âriile din lemn rezist─â la lovituri, arunc─âturi, zg├órieturi ╚Öi cine mai ╚Ötie ce. Juc─âriile oferite de noi sunt perfecte pentru micu╚Ťii (╚Öi nu numai) foarteÔÇŽ curio╚Öi.

Despre noi 3

Profesionalism
Dacă-i vorbă de jucării, suntem serioși!

Dorim s─â v─â asigur─âm c─â ╚Ötim diferen╚Ť─â ├«ntre jocul ╚Öi munca. Chiar dac─â suntem pasiona╚Ťi de jocuri ╚Öi juc─ârii, ╚Ötim foarte bine c─â conta╚Ťi pe noi c├ónd comanda╚Ťi produsele noastre sau cere╚Ťi opinia noastr─â. V─â promitem gestion─âri ╚Öi livr─âri profesionale, la timp!