Magazin online de juc─ârii din lemn

De ce sunt importante juc─âriile?

Copiii au o munc─â foarte important─â: jocul. Experimenteaz─â lumea prin joc. Dup─â ce va fi ├«n m─âsur─â s─â ├«n╚Ťeleag─â ╚Öi s─â vad─â lucrurile, atingerea, aruncarea obiectelor ajut─â s─â descopere lumea ├«n jurul lor. ├Äntr-o mare parte a zilei copii se joac─â, aceast─â este cea mai bun─â modalitate s─â descopere lumea ├«ntreag─â. Jocul este lucrul copiilor! Acei oameni care ├«nc─â nu au copil, nu ╚Ötiu c─â joaca celor mici nu ├«nseamn─â numai c├óteva ore ├«n parcul de joac─â. De fapt, copiii pretutindeni sunt ├«n c─âutarea pentru jocurilor. Toate gesturile pe care le face bebelu╚Öul sunt instictive. Cercet─ârile demonstreaz─â c─â copilul c├ónd aude, gust─â, pip─âie sau vede ajunge un semn la creier ╚Öi acest semn multiplic─â rela╚Ťia dintre celulele nervoase ╚Öi creierul.

Jucariile educative

ajut─â s─â m─âreasc─â efectul. O mul╚Ťime de activit─âti repetate promoveaz─â dezvoltarea copilului, acest lucru explic─â fatul c─â copiii de ce se intereseaz─â de idei noi ╚Öi de ce sunt acestea at├ót de des repetat─â. Acei copii care nu sunt capabili s─â se ocupe cu juc─âriele au mai mare ╚Öans─â s─â fie solitari sau melancolici. Pentru ace╚Öti copii este mult mai dificil─â integrarea ├«n societate ╚Öi nu exist─â nici o ├«ncredere ├«n sine. Adul╚Ťii sunt responsabili pentru a ajuta copiii s─â se joace mereu jocuri potrivite v├órstei lor. Jocurile sunt mediul ├«n care copiii pot s─â ├«nva╚Ťa, cre╚Öte imagina╚Ťia. Jocurile ├«ncurajeaz─â ├«n dezvoltarea lor. C├óteva

jocuri

care ├«i ajut─â pe copii ├«n dezvoltare: Joc de pescuit cu magne╚ŤiJoc de pescuit cu magne╚Ťi M─ârgele ├«n cutie din plasticM─ârgele ├«n cutie din plastic Labirint din lemn cu animaleLabirint din lemn cu animale Pantofi cu ╚ÖiretPantofi cu ╚Öiret Ursule╚Ťi ├«mbr─âcabiliUrsule╚Ťi ├«mbr─âcabili Ca╚Öcaval cu ╚Öoricel pe ╚ÖiretCa╚Öcaval cu ╚Öoricel pe ╚Öiret Joc de echilibru cu buburuz─âJoc de echilibru cu buburuz─â Num─âr─âtor ÔÇô AbacusNum─âr─âtor ÔÇô Abacus Juc─ârie de condus bile cu ma╚Öin─âJuc─ârie de condus bile cu ma╚Öin─â Vezi acum oferta complet─â de jucarii de lemn ├«n magazinul online de juc─ârii Lester. Pentru comenzile mai mari de 189 lei transportul este gratuit!

Related Posts