Oferim transport gratuit prin curierat pentru comenzile de minim 189 de lei. Refuză

De ce sunt importante jucăriile?

Copiii au o muncă foarte importantă: jocul. Experimentează lumea prin joc. După ce va fi în măsură să înțeleagă și să vadă lucrurile, atingerea, aruncarea obiectelor ajută să descopere lumea în jurul lor. Într-o mare parte a zilei copii se joacă, această este cea mai bună modalitate să descopere lumea întreagă. Jocul este lucrul copiilor!
Acei oameni care încă nu au copil, nu știu că joaca celor mici nu înseamnă numai câteva ore în parcul de joacă. De fapt, copiii pretutindeni sunt în căutarea pentru jocurilor. Toate gesturile pe care le face bebelușul sunt instictive.

Cercetările demonstrează că copilul când aude, gustă, pipăie sau vede ajunge un semn la creier și acest semn multiplică relația dintre celulele nervoase și creierul.

Jucariile educative

ajută să mărească efectul. O mulțime de activităti repetate promovează dezvoltarea copilului, acest lucru explică fatul că copiii de ce se interesează de idei noi și de ce sunt acestea atât de des repetată.

Acei copii care nu sunt capabili să se ocupe cu jucăriele au mai mare șansă să fie solitari sau melancolici. Pentru acești copii este mult mai dificilă integrarea în societate și nu există nici o încredere în sine. Adulții sunt responsabili pentru a ajuta copiii să se joace mereu jocuri potrivite vârstei lor.
Jocurile sunt mediul în care copiii pot să învața, crește imaginația. Jocurile încurajează în dezvoltarea lor.

Câteva

jocuri

care îi ajută pe copii în dezvoltare:

Joc de pescuit cu magnețiJoc de pescuit cu magneți
Mărgele în cutie din plasticMărgele în cutie din plastic
Labirint din lemn cu animaleLabirint din lemn cu animale
Pantofi cu șiretPantofi cu șiret
Ursuleți îmbrăcabiliUrsuleți îmbrăcabili
Cașcaval cu șoricel pe șiretCașcaval cu șoricel pe șiret
Joc de echilibru cu buburuzăJoc de echilibru cu buburuză
Numărător – AbacusNumărător – Abacus
Jucărie de condus bile cu mașinăJucărie de condus bile cu mașină

Vezi acum oferta completă de jucării de lemn în magazinul online de jucării Lester. Pentru comenzile mai mari de 189 lei transportul este gratuit!