De ce tocmai din lemn? De ce să alegem jucării din lemn?

Tot mai mulți caută

jucarii din lemn

de calitate. Sun fideli acestor tipuri de jucării, oare din ce cauză? Părinții preferă jucării din lemn pentru că materia de bază este naturală, sănătoasă, durabilă. Aceste tipuri de jucării dezvoltă toate simțurile copiilor ca văz, auz, creativitate. Dacă așezăm în fața copilului o jucărie din lemn și una din material plastic, pe care alege copilul? Jucăriile din lemn sunt preferatele celor mici. Sunt mai calde, mai moi, e mai plăcut să le atingi și te joci cu ele. În primii ani de viață copiii adună informații despre mediul înconjurător prin simțuri simple pentru dezvoltarea cărora lemnul este perfect. Durata de viață a jucărilor din lemn este mult mai mare decât a celor din plastic, sunt mai tari, mai durabile și astfel copilul se bucură de ele în mai mult timp. Magazinul online de

jucarii din lemn

, Lester vinde numai obiecte de calitate superioară pentru că dorim ca cumpărătorii noștri să fie mulțumiți. Eu ca un cumpărător dornic să-i dea copilului său o jucărie bună, durabilă, sănătoasă, creativă, unică cum pot să aleg cea mai potrivită. În jur de vârsta de 1 an: puzzle-uri înălțate, bastoane rumbasau jucariile montessori.
Jucarii montessori
Jucării montessori
Pentru copii de 1-2 ani se reocomandă jucăriile de împins care altfel sunt și preferatele lor.
Jucarii de împins
Jucării de împins
Începând cu vârsta 2 ani recomandăm copiilor table cu diferite forme, puzzle cu mâner. Niște exemple: Mașinuțe – tablă cu forme, Mama și copilul – puzzle cu mâner.
Mașinuțe - tablă cu forme
Mașinuțe – tablă cu forme
Copiilor între vârsta 3-5 ani recomandăm următoarele tipuri de jucării din lemn: Fructe din lemn tăiate în felii, Mezeluri din lemn tăiate în felii, Hamburger, Blat de lucru cu sucitor, jocurile de echilibru. Pentru copii de vârsta de 5-8 ani: Numărător – Abacus, cuburi de cosntruit, Set de tricătoare, Pantofi cu șiret
Pantofi cu șiret
Pantofi cu șiret
. Jucării oferite copiilor de la vârsta de 8 ani și celor adulți: Moara, Nu te supăra, frate, Fotbal cu nasturi, cuburi de logică.
Fotbal cu nasturi
Fotbal cu nasturi
Magazinul nostru online de jucării Lester are o gamă largă de jucării din lemn. Transportul este gratuit de la 189 RON.