Magazin online de juc─ârii din lemn

De ce tocmai din lemn? De ce s─â alegem juc─ârii din lemn?

Tot mai mul╚Ťi caut─â

jucarii din lemn

de calitate. Sun fideli acestor tipuri de juc─ârii, oare din ce cauz─â? P─ârin╚Ťii prefer─â juc─ârii din lemn pentru c─â materia de baz─â este natural─â, s─ân─âtoas─â, durabil─â. Aceste tipuri de juc─ârii dezvolt─â toate sim╚Ťurile copiilor ca v─âz, auz, creativitate. Dac─â a╚Öez─âm ├«n fa╚Ťa copilului o juc─ârie din lemn ╚Öi una din material plastic, pe care alege copilul? Juc─âriile din lemn sunt preferatele celor mici. Sunt mai calde, mai moi, e mai pl─âcut s─â le atingi ╚Öi te joci cu ele. ├Än primii ani de via╚Ť─â copiii adun─â informa╚Ťii despre mediul ├«nconjur─âtor prin sim╚Ťuri simple pentru dezvoltarea c─ârora lemnul este perfect. Durata de via╚Ť─â a juc─ârilor din lemn este mult mai mare dec├ót a celor din plastic, sunt mai tari, mai durabile ╚Öi astfel copilul se bucur─â de ele ├«n mai mult timp. Magazinul online de

jucarii din lemn

, Lester vinde numai obiecte de calitate superioar─â pentru c─â dorim ca cump─âr─âtorii no╚Ötri s─â fie mul╚Ťumi╚Ťi. Eu ca un cump─âr─âtor dornic s─â-i dea copilului s─âu o juc─ârie bun─â, durabil─â, s─ân─âtoas─â, creativ─â, unic─â cum pot s─â aleg cea mai potrivit─â. ├Än jur de v├órsta de 1 an: puzzle-uri ├«n─âl╚Ťate, bastoane rumbasau jucariile montessori.
Jucarii montessori

Juc─ârii montessori

Pentru copii de 1-2 ani se reocomandă jucăriile de împins care altfel sunt și preferatele lor.
Jucarii de împins

Jucării de împins

├Äncep├ónd cu v├órsta 2 ani recomand─âm copiilor table cu diferite forme, puzzle cu m├óner. Ni╚Öte exemple: Ma╚Öinu╚Ťe – tabl─â cu forme, Mama ╚Öi copilul – puzzle cu m├óner.
Ma╚Öinu╚Ťe - tabl─â cu forme

Ma╚Öinu╚Ťe – tabl─â cu forme

Copiilor ├«ntre v├órsta 3-5 ani recomand─âm urm─âtoarele tipuri de juc─ârii din lemn: Fructe din lemn t─âiate ├«n felii, Mezeluri din lemn t─âiate ├«n felii, Hamburger, Blat de lucru cu sucitor, jocurile de echilibru. Pentru copii de v├órsta de 5-8 ani: Num─âr─âtor – Abacus, cuburi de cosntruit, Set de tric─âtoare, Pantofi cu ╚Öiret
Pantofi cu șiret

Pantofi cu șiret

. Juc─ârii oferite copiilor de la v├órsta de 8 ani ╚Öi celor adul╚Ťi: Moara, Nu te sup─âra, frate, Fotbal cu nasturi, cuburi de logic─â.
Fotbal cu nasturi

Fotbal cu nasturi

Magazinul nostru online de juc─ârii Lester are o gam─â larg─â de juc─ârii din lemn. Transportul este gratuit de la 189 RON.

Related Posts