Cyber Monday la Magazinul de Jucării Online Lester

Un termen destul de nou în lumea marketingului: ”CYBER MONDAY”. Unde o fi născut oare? Ați ghicit, sigur, în statele Unite ale Americii și denumește ziua de luni imediat următoare după Black Friday. Această expresie prima dată a debutat în presă în data de 28 noiembrie 2005, și a avut scopul să convingă oamenii să cumpere din magazinele online. În scurt timp a devenit o zi foarte importantă în lumea cumpărăturilor efectuate din magazinele online, potrivit statisticilor americane a devenit una din zilele cu cele mai mari vânzări, și de menționat, că vânzările au arătat mereu o tendință ascendentă . cyber monday la magazin online de jucarii Lester Cyber Monday s-a extins foarte repede în lume în țările mari, iar acum și în România multe magazine online se alătură. La magazinul de jucării online Lester la fel vor fi reduceri în data de 30 noiembrie 2015. De Cyber Monday oferim o reducere de 10% la cumpărăturile efectuate online. Fiind în ajunul sărbătorilor, este recomandat să țineți seama de reduceri, astfel veți putea oferi mai multe cadouri la același preț. Treceți această dată în calendarul cumpărăturilor pe internet pentru a cumpăra celor mai drag copii câte o jucărie. Oferta magazinului nostru este vastă. Puteți alege

jucarii educative

, care prin jocul cu ele rezultă în primul rând dezvoltarea cognitivă a copiilor. La fel, vă recomandăm să vizitați secțiunea jocurilor de construit cu oferte pentru toate vârstele, de la cei mici până la vârste înaintate, de la jucăriile de lemn simple la cele metalice complexe. În secțiunea puzzle-urilor găsiți modele simple pentru cei mai mici protagoniști cu platforme înălțate și cu puține piese, iar pentru copii mai mari recomandăm puzzle-uri din lemn, care au un aport deosebit la dezvoltarea capacității de observare și a coordinației ochi-mâini.

Jucariile de lemn tip Montessori

nu au vârstă, sunt adorați de copii preșcolari și chiar mai mici, și dezvoltă atât gândirea logică cât și abilitățile practice. Pentru jocurile de rol vă recomandăm jucăriile cu animale atât de îndrăgite de cei mici. Colecțiile de trenulețele, nu pot lipsi nici ei din sac, veți găsi diferite modele și accesorii pentru ele. Copii deja numără câte nopți trebuie să mai doarmă, până când Moș Nicolae bate la ușă (sau ascunde cadourile în cizmulițele curățate). Mai aveți timp și dumneavoastră să comandați pentru sacul moșului. Dacă stați în fața calculatoarelor și plasați comenzile în Cyber Monday (30 noiembrie) între orele 00:01 și 23:59 comenzile vor ajunge în orașe la timp să umpleți sacul lui Moș Nicolae. Introduceți în coșul de cumpărături în spațiul ”CUPON” codul cm2015, și veți beneficia automat de reduceri de 10% la toată gama de produse, cu excepția celor, care deja sunt în ofertă cu reduceri!