Promo╚Ťii

Cyber Monday la Magazinul de Juc─ârii Online Lester

Un termen destul de nou ├«n lumea marketingului: ÔÇŁCYBER MONDAYÔÇŁ. Unde o fi n─âscut oare? A╚Ťi ghicit, sigur, ├«n statele Unite ale Americii ╚Öi denume╚Öte ziua de luni imediat urm─âtoare dup─â Black Friday. Aceast─â expresie prima dat─â a debutat ├«n pres─â ├«n data de 28 noiembrie 2005, ╚Öi a avut scopul s─â conving─â oamenii s─â cumpere din magazinele online. ├Än scurt timp a devenit o zi foarte important─â ├«n lumea cump─âr─âturilor efectuate din magazinele online, potrivit statisticilor americane a devenit una din zilele cu cele mai mari v├ónz─âri, ╚Öi de men╚Ťionat, c─â v├ónz─ârile au ar─âtat mereu o tendin╚Ť─â ascendent─â . cyber monday la magazin online de jucarii Lester Cyber Monday s-a extins foarte repede ├«n lume ├«n ╚Ť─ârile mari, iar acum ╚Öi ├«n Rom├ónia multe magazine online se al─âtur─â. La magazinul de juc─ârii online Lester la fel vor fi reduceri ├«n data de 30 noiembrie 2015. De Cyber Monday oferim o reducere de 10% la cump─âr─âturile efectuate online. Fiind ├«n ajunul s─ârb─âtorilor, este recomandat s─â ╚Ťine╚Ťi seama de reduceri, astfel ve╚Ťi putea oferi mai multe cadouri la acela╚Öi pre╚Ť. Trece╚Ťi aceast─â dat─â ├«n calendarul cump─âr─âturilor pe internet pentru a cump─âra celor mai drag copii c├óte o juc─ârie. Oferta magazinului nostru este vast─â. Pute╚Ťi alege

jucarii educative

, care prin jocul cu ele rezult─â ├«n primul r├ónd dezvoltarea cognitiv─â a copiilor. La fel, v─â recomand─âm s─â vizita╚Ťi sec╚Ťiunea jocurilor de construit cu oferte pentru toate v├órstele, de la cei mici p├ón─â la v├órste ├«naintate, de la juc─âriile de lemn simple la cele metalice complexe. ├Än sec╚Ťiunea puzzle-urilor g─âsi╚Ťi modele simple pentru cei mai mici protagoni╚Öti cu platforme ├«n─âl╚Ťate ╚Öi cu pu╚Ťine piese, iar pentru copii mai mari recomand─âm puzzle-uri din lemn, care au un aport deosebit la dezvoltarea capacit─â╚Ťii de observare ╚Öi a coordina╚Ťiei ochi-m├óini.

Jucariile de lemn tip Montessori

nu au v├órst─â, sunt adora╚Ťi de copii pre╚Öcolari ╚Öi chiar mai mici, ╚Öi dezvolt─â at├ót g├óndirea logic─â c├ót ╚Öi abilit─â╚Ťile practice. Pentru jocurile de rol v─â recomand─âm juc─âriile cu animale at├ót de ├«ndr─âgite de cei mici. Colec╚Ťiile de trenule╚Ťele, nu pot lipsi nici ei din sac, ve╚Ťi g─âsi diferite modele ╚Öi accesorii pentru ele. Copii deja num─âr─â c├óte nop╚Ťi trebuie s─â mai doarm─â, p├ón─â c├ónd Mo╚Ö Nicolae bate la u╚Ö─â (sau ascunde cadourile ├«n cizmuli╚Ťele cur─â╚Ťate). Mai ave╚Ťi timp ╚Öi dumneavoastr─â s─â comanda╚Ťi pentru sacul mo╚Öului. Dac─â sta╚Ťi ├«n fa╚Ťa calculatoarelor ╚Öi plasa╚Ťi comenzile ├«n Cyber Monday (30 noiembrie) ├«ntre orele 00:01 ╚Öi 23:59 comenzile vor ajunge ├«n ora╚Öe la timp s─â umple╚Ťi sacul lui Mo╚Ö Nicolae. Introduce╚Ťi ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi ├«n spa╚Ťiul ÔÇŁCUPONÔÇŁ codul cm2015, ╚Öi ve╚Ťi beneficia automat de reduceri de 10% la toat─â gama de produse, cu excep╚Ťia celor, care deja sunt ├«n ofert─â cu reduceri!

Related Posts