Ramburs

Plata pentru livrarea la domiciliu se efectuează la curier (cu rambursare) Plata la preluarea mărfii de la curier (cu rambursare) poate fi aleasă doar în cazul transportului prin curier. Pentru plata prin rambursare în magazinul nostru online nu se aplică tarif suplimentar.. Factura se află în colet.

Plata prin card

Despre securitate: de siguran╚Ťa tranzac╚Ťiilor are grij─â  SSL (Secure Sockets Layer) prin metod─â de criptare acceptat─â. Europayment dispune de o cheie de Securitate de 256 bi╚Ťi, care protejeaz─â canalul de comunica╚Ťie. ├Än prezent ├«n 90% din e-comer╚Ťul mondial  este utilizat─â aceast─â metod─â de criptare. Browser-ul utilizat de Dumneavoast─â cu ajutorull SSL cripteaz─â datele de╚Ťin─âtorului de card ├«nainte de transmitere, deci aceste date ajung la Barion deja criptate, ceea ce ├«nseamn─â c─â aceste date nu pot fi descifrate de personae neautorizate.

Introducerea datelor cardului ╚Öi plata cu cardul bancar se realizeaz─â prin EuroPayment Services s.r.l Banca nu transmite c─âtre magazin/comerciant datele cardului. EuroPayment Services s.r.l desf─â╚Öoar─â traficul de date cu chei de criptare de minim 256 bi╚Ťi ╚Öi printr-un canal criptat care are ╚Öi alte metode de criptare.

├Änainte de efectuarea unei cump─âr─âturi, verifica╚Ťi, dac─â cardul dumneavoastr─â este corespunz─âtor pentru utiliz─âri online.

Carduri acceptate: Sistemul de plată pe internet Europayment acceptă cardurile MasterCard, Maestro, VISA și Visa Electron (la Maestro și la Visa electron doar dacă banca emitentă permite) precum și cardurile web care sunt potrivite pentru plată prin internet.

Pa╚Öii pl─â╚Ťii cu card bancar: ├Än magazinul nostru online alege╚Ťi produsele dorite pe care inten╚Ťiona╚Ťi  s─â achita╚Ťi cu plat─â prin card, ╚Öi ve╚Ťi fi redirec╚Ťionat c─âtre Europayment  care v─â garanteaz─â plata securizat─â, unde trebuie s─â introduce╚Ťi datele cardului pentru a ini╚Ťia plata.

├Än timpul utiliz─ârii cardului pentru cump─âr─âturi pute╚Ťi avea nevoie de urm─âtoarele date:

  • Numele titularului cardului
  • Num─ârul cardului: cele 16 numere de pe partea din fa╚Ť─â a cardului
  • Date de expirare a cardului: data aflat─â pe partea de fa╚Ť─â a cardului ├«n format lun─â/an
  • Codul CVC2 sau CVV2: se afl─â pe partea din spate a cardului ├«nscris pe caseta de semn─âtur─â ( la cardul Virtual pe spate, pe bara colorat─â), num─ârul cu 3 cifre dup─â num─ârul cardului
  • Tipul cardului: VISA/MasterCard
  • Dup─â introducerea datelor cardului pute╚Ťi ├«ncepe tranzac╚Ťia d├ónd clic pe butonul ÔÇ×Plat─âÔÇŁ
  • Dup─â plat─â ve╚Ťi fi redirec╚Ťionat pe pagina magazinului online Lester – Juc─ârii online, de unde ve╚Ťi primi un email de confirmare.

├Än cazul pl─â╚Ťilor cu carduri bancare, ca urmare a tranzac╚Ťiei cu success ÔÇô acest lucru ├«nseamn─â acceptarea ├«n urma verific─ârii  valabilit─â╚Ťii ╚Öi creditului  cardului – Europayment ├«ncepe debitarea contului titularului de card cu contravaloarea produselor alese.

Dac─â v─â afla╚Ťi pe pagina pentru efectuarea pl─â╚Ťii ╚Öi da╚Ťi ÔÇ×├Änapoi/BackÔÇŁ sau ÔÇ×Re├«nc─ârcare/RefreshÔÇŁ sau ├«nchide╚Ťi fereastra browser-ului ├«nainte de a putea fi redirec╚Ťionat la magazin, plata nu se va putea efectua ╚Öi va fi anulat─â. Dac─â nu ve╚Ťi fi redirec╚Ťionat de pe pagina de plat─â c─âtre magazinul online Lester – Juc─ârii online, tranzac╚Ťia va fi considerat─â ca e╚Öuat─â.