Cum platesc?

Ramburs

Plata pentru livrarea la domiciliu se efectuează la curier (cu rambursare) Plata la preluarea mărfii de la curier (cu rambursare) poate fi aleasă doar în cazul transportului prin curier. Pentru plata prin rambursare în magazinul nostru online nu se aplică tarif suplimentar.. Factura se află în colet.

Plata prin card

Despre securitate: de siguranța tranzacțiilor are grijă  SSL (Secure Sockets Layer) prin metodă de criptare acceptată. Europayment dispune de o cheie de Securitate de 256 biți, care protejează canalul de comunicație. În prezent în 90% din e-comerțul mondial  este utilizată această metodă de criptare. Browser-ul utilizat de Dumneavoastă cu ajutorull SSL criptează datele deținătorului de card înainte de transmitere, deci aceste date ajung la Barion deja criptate, ceea ce înseamnă că aceste date nu pot fi descifrate de personae neautorizate.

Introducerea datelor cardului și plata cu cardul bancar se realizează prin EuroPayment Services s.r.l Banca nu transmite către magazin/comerciant datele cardului. EuroPayment Services s.r.l desfășoară traficul de date cu chei de criptare de minim 256 biți și printr-un canal criptat care are și alte metode de criptare.

Înainte de efectuarea unei cumpărături, verificați, dacă cardul dumneavoastră este corespunzător pentru utilizări online.

Carduri acceptate: Sistemul de plată pe internet Europayment acceptă cardurile MasterCard, Maestro, VISA și Visa Electron (la Maestro și la Visa electron doar dacă banca emitentă permite) precum și cardurile web care sunt potrivite pentru plată prin internet.

Pașii plății cu card bancar: În magazinul nostru online alegeți produsele dorite pe care intenționați  să achitați cu plată prin card, și veți fi redirecționat către Europayment  care vă garantează plata securizată, unde trebuie să introduceți datele cardului pentru a iniția plata.

În timpul utilizării cardului pentru cumpărături puteți avea nevoie de următoarele date:

  • Numele titularului cardului
  • Numărul cardului: cele 16 numere de pe partea din față a cardului
  • Date de expirare a cardului: data aflată pe partea de față a cardului în format lună/an
  • Codul CVC2 sau CVV2: se află pe partea din spate a cardului înscris pe caseta de semnătură ( la cardul Virtual pe spate, pe bara colorată), numărul cu 3 cifre după numărul cardului
  • Tipul cardului: VISA/MasterCard
  • După introducerea datelor cardului puteți începe tranzacția dând clic pe butonul „Plată”
  • După plată veți fi redirecționat pe pagina magazinului online Lester – Jucării online, de unde veți primi un email de confirmare.

În cazul plăților cu carduri bancare, ca urmare a tranzacției cu success – acest lucru înseamnă acceptarea în urma verificării  valabilității și creditului  cardului – Europayment începe debitarea contului titularului de card cu contravaloarea produselor alese.

Dacă vă aflați pe pagina pentru efectuarea plății și dați „Înapoi/Back” sau „Reîncărcare/Refresh” sau închideți fereastra browser-ului înainte de a putea fi redirecționat la magazin, plata nu se va putea efectua și va fi anulată. Dacă nu veți fi redirecționat de pe pagina de plată către magazinul online Lester – Jucării online, tranzacția va fi considerată ca eșuată.