Magazin online de jucării din lemn

Cum să alegi jucării educative?

1, Optează pentru jucării „ low-tech” Cele mai bune jucării nu au componente electronice, sunt simple, fără să aibă doar un singur scop predeterminat. De exemplu, jucăriile de construit, precum cuburile de construit, contribuie la dezvoltarea perseverenței, dar prin stimularea mușchilor ajută și la dezvoltarea abilităților motrice fine, necesare la scriere. S-a observat că, micuții care au fost distrați doar cu ajutorul jucăriilor electronice și a calculatoarelor, nu au învățat persistență, capacitatea de a se concentra. Ei nu au trebuit să-și folosească imaginația proprie pentru a da viață jucăriilor, astfel nu s-au bucurat de a fi creativ pe cont propriu. Acești copii nu sunt stimulați de micile bucurii, precum cărțile.
Cub de constuit din 100 piese

Cub de constuit din 100 piese

2, Fii atent la vârsta recomandată Jucăriile sunt instrumente în crearea mediului de învățare, astfel este important să alegi jucăria educativă potrivită pentru vârsta și interesele copilului. Să nu alegi jucăriile în baza la ce ai fi vrut tu să ai în copilărie sau ce ți-ar place acum. Cumpără jucării, care se potrivesc personalității micuțului tău! Recomandăm alegerea jucăriilor educative, care îmbunătățesc abilitățile, încurajează descoperirea lucrurilor noi și încurajează învățarea independentă. 3, Alege jucării care dezvoltă creativitatea Creativitatea este o aptitudine de bază, esențială pentru a duce o viață personală împlinită și pentru a dobândi success la locul de muncă. Astfel, nu putem începe niciodată prea devreme dezvoltarea creativității. Cele mai bune

jucarii educationale

sunt cele care promovează creativitatea, de exemplu jocurile de rol. Aceste jucării parcă „cresc” împreună cu copilul, pot fi folosite în mai multe scopuri timp de mulți ani. Sunt recomandate în special jucăriile de îmbrăcat, jucăriile cu fructe și legume, deoarece acestea stimulează copii să-și creeze propriile povești și să-și folosească limbajul propriu.
Ursuleți îmbrăcabili

Ursuleți îmbrăcabili

Mic dejun din lemn tăiat în felii

Mic dejun din lemn tăiat în felii

Este foarte important ca aceste jucării să fie simple, însă este recomandabil să prezinte și o provocare. Trebuie să avem în vedere că scopul principal al jucării educative este să ofere distracție și relaxare, nu fustrare și dezamăgire. Dacă vrei să ajuți micuțul tău în procesul de învățare și dezvoltare, jucăriile de lemn nu trebuie să lipsească din camera copilului. În era calculatoarelor și internetului,

jucării educative din lemn

sunt ideale pentru dezvoltarea abilităților de bază ale copilului. În magazinul online de jucării Lester găsești jucăria ideală indiferent de vârstă. Îți oferim transport gratuit la orice comandă de peste 189 lei!

Related Posts