Magazin online de juc─ârii din lemn

Cuburi cu povești din lemn

Cuburi cu povesti

[divider width=”small”] [ux_products cat=”jocuri-de-indemanare” products=”12″ orderby=”date” order=”asc” out_of_stock=”exclude”]

Cuburile cu povesti din lemn

sunt juc─ârii cunoscute de genera╚Ťii. ├Än trecut s-au f─âcut cuburi pictate cu diferite modele, care se ├«mbinau pe toate p─âr╚Ťile cubului. Aceste cuburi de pove╚Öti din lemn sunt juc─ârii educative foarte utile ├«n dezvoltarea capacit─â╚Ťii deobservare a copiilor. Sunt dedicate copiilor de v├órsta pre╚Öcolar─â, dar este adev─ârat, c─â ╚Öi ╚Öcolarii, dac─â au ocazia , se joac─â cu aceste cuburi.
Imaginile sunt pictate pe cele 6 laturi ale cubului, ele dacă odată se potrivesc pe o parte, se pot învârti rând-cu rând pentru a se vedea celelalte imagini din poveștile cunoscute de copii. Se produce o adevărată vrajă pentru cei mici, care deocamdată pentru aceste învârtiri au nevoie de ajutorul celor mari.
Copii mai mici aceste

cuburi cu povesti din lemn

le folosesc ╚Öi ca elementele jocurilor de construc╚Ťii, ele fiind colorate sunt ├«ndr─âgite la oricare construc╚Ťie perceput─â de ei.
Atuul important al cuburilor cu pove╚Öti din lemn este, de a dezvolta capacitatea de observare a juc─âtorilor, cre╚Öte perseveren╚Ťa copiilor prin ├«ncerc─ârile nenum─ârate pe care trebuie s─â le fac─â pentru a g─âsi forma corespunz─âtoare, deoarece deodat─â trebuie s─â fie aten╚Ťi la mai multe imagini (6 ├«n num─âr) pentru a g─âsi forma corect─â. Este corect, s─â zicem, c─â cuburile cu pove╚Öti func╚Ťioneaz─â ca ni╚Öte puzzle-uri complexe.

Related Posts