Magazin online de juc─ârii din lemn

Cuburi de logic─â

[ux_image id=”7217″ link=”http://jucariionline.eu/categorie-produs/jucarii-educative/jocuri-de-logica/”] [divider width=”small”] [ux_products cat=”jocuri-de-logica-pentru-cei-mari” products=”12″ out_of_stock=”exclude”]

Tinerii zilelor moderne s-au obi╚Önuit s─â se distreze cu diferite obiecte ale tehnicii moderne, cum ar fi telefoanele, tabletele ╚Öi alte ciud─â╚Ťenii, care la r├óndul lor eman─â informa╚Ťii din abunden╚Ť─â. Chiar prea multe informa╚Ťii, de multe ori inutile ╚Öi stresante. Toate acestea dezvolt─â g├óndirea ├«ntr-un fel, dar g├óndirea logic─â poate fi antrenat─â mai eficient cu jocurile logice.

Jucariile de logica

sunt foarte diferite, dar un loc special ocupă așa zisele cuburi de logică, care de fapt rareori sunt cuburi ca la carte, dar se aseamănă cu cubul. Acestea includ elemente mobile, câteodată legate, prin a căror îmbinare sau răsucire pot fi redate formele originale ale cuburilor.

Cuburile de logica

sunt fabricate din lemn masiv, sunt bine finisate, sunt elegante. Jocurile cu ele sunt adev─ârate provoc─âri, se pot organiza ├«ntreceri cu jocuri cu cuburi de logic─â foarte distractive. Dar ╚Öi jocul solitar cu cubul de logic─â este o pl─âcere, redarea formei speciale este o adev─ârat─â victorie a g├óndirii. O adev─ârat─â provocare pentru minte, pentru aten╚Ťie, pentru antrenarea proceselor g├óndirii. G├óndirea logic─â antrenat─â ├«n astfel de situa╚Ťii, sigur va da roade ├«n situa╚Ťiile reale de problem─â ├«n via╚Ťa de zi cu zi.
Marele avantaj a cuburilor de logic─â este, c─â m─ârimea lor permite s─â fie transportate cu u╚Öurin╚Ť─â, astfel jocul cu ele nu este limitat la anumite locuri. Pot ├«nso╚Ťi posesorul la drum, ├«n excursii, la prieteni. Bun prilej de a demonstra perspicacitatea proprie.

Related Posts