Magazin online de juc─ârii din lemn

Cuburi din lemn pentru construit

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”114″ products=”12″ out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Cuburile din lemn pentru construit

sunt juc─ârii mult ├«ndr─âgite de copii. Aproape c─â nu exist─â copil, care nu a avut parte de joc de construc╚Ťii cu cuburi din lemn de diferite m─ârimi ╚Öi forme. De obicei, formele sunt corpurile geometrice de baz─â -astfel copii mici pot ├«nv─â╚Ťa ╚Öi no╚Ťiunile matematice -, dar nu numai. C├óteodat─â aceste cuburi din lemn pentru construit pot avea forma unor arcade, sau alte forme speciale care pot fi folosite pe timpul jocului cu mare creativitate.
Prin jocul cu cuburile de construit copii au posibilitatea s─â experimenteze adev─âruri din domeniul fizicii, mai ales din domeniul stabilit─â╚Ťii ╚Öi gravit─â╚Ťii. Aceste experien╚Ťe acumulate ├«n timpul jocului vor sta la baza cuno╚Ötin╚Ťelor lor din domeniu.

Jocul cu cuburile de construit din lemn

este distractiv ╚Öi pentru copii mai mici, care ├«nc─â pot doar s─â suprapun─â elemente sau s─â pun─â al─âturi, ╚Öi n-ar fi capabili s─â ├«mbin─â piese de construc╚Ťii mai complicate.

Related Posts