Magazin online de juc─ârii din lemn

Cuburi de construit pentru copii

Cuburi de construit
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”114″ products=”16″ orderby=”rand” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Cuburi de construit din lemn pentru copii

au un avantaj deosebit: nu necesit─â prea mult efort s─â se realizeze o construc╚Ťie ╚Öi demolarea ei este se face printr-o mi╚Öcare. Cuburile de construit din lemn sunt dedicate copiilor mici, ├«ncep├ónd de la 1 an p├ón─â la 6-7 ani. Jocul de construc╚Ťii cu ele pot deveni atrac╚Ťii speciale dar ╚Öi ocazii deosebite pentru dob├óndirea de cuno╚Ötin╚Ťe geometrice. Prin realizarea construc╚Ťiilor cu cuburile de construit copii asimileaz─â cuno╚Ötin╚Ťe de baz─â ale fizicii, ├«n special de static─â.

Cuburi de construit din lemn pentru copii

pot fi colorate sau pot avea culoarea natural─â a lemnului, ori pot fi cu modele pictate pe ele. Indiferent de m─ârimea ╚Öi forma lor, vor sta la baza creativit─â╚Ťii copiilor, form├ónd sim╚Ťul estetic al copiilor ╚Öi perspicacitatea, motricitatea fin─â.
Aceste cuburi pot face parte din diferite seturi, nu se exclud la construc╚Ťie pentru c─â fiecare cub poate fi ajustat la altul. Formele speciale vor face construc╚Ťiile mai speciale.

Related Posts