Magazin online de juc─ârii din lemn

Cuburi de construit din lemn

[ux_products type=”masonry” cat=”114″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude”]

Cuburile de construit din lemn

sunt unii dintre cele mai ├«ndr─âgite juc─ârii de construit de copii mici de la 2 ani. Cei mici o ├«ndr─âgesc pentru faptul, c─â nu trebuie depus un efort pentru ├«mbinarea elementelor sau pentru desfacerea construc╚Ťiilor efectuate cu ele, deoarece se pot d─âr├óma cu o simpl─â mi╚Öcare ╚Öi jocul poate ├«ncepe din nou. Faptul c─â elementele se pot descompune foarte u╚Öor am crede c─â este un dezavantaj, dar prin joc copii vor experimenta o serie de legi ale fizicii, pe care le vor ├«n╚Ťelege prin joc (ex. legea gravit─â╚Ťii ╚Öi a stabilit─â╚Ťii, etc.) ╚Öi vor cunoa╚Öte caracteristicile corpurilor geometrice.

Cuburile de construit din lemn

pot avea diferite m─ârimi ╚Öi forme, pot avea culoarea natural─â a lemnului sau pot fi colorate sau chiar ornate cu diferite modele. Aceste plusuri pot m─âri cheful de joc ╚Öi pot influen╚Ťa creativitatea copiilor ├«n mod pozitiv.
Cuburile de construit trebuie s─â aib─â un finisaj exigent, pentru ca construc╚Ťiile s─ânu piard─â din stabilitate, s─â fie durabile ╚Öi folosibile chiar ╚Öi de mai multe genera╚Ťii.Related Posts