Magazin online de juc─ârii din lemn

Cuburi cu povesti

[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ tags=”378″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Cuburile cu povesti

sunt juc─ârii cunoscute de mult, juc─ârii cu care s-au jucat ╚Öi p─ârin╚Ťii, ba ╚Öi bunicii mai tineri ai actualilor copii mici, dar nu ╚Öi-au pierdut importan╚Ťa. Ei func╚Ťioneaz─â ca ╚Öi jucariile de construit, cuburile devenind elemente simple de form─â geometric─â bine definit─â, sau func╚Ťioneaz─â ca puzzle-uri simple, din care se pot reconstrui ilustra╚Ťii ale pove╚Ötilor cunoscute ╚Öi ├«ndr─âgite de copii. Numai c─â, posibilit─â╚Ťile sunt mai multe, copii trebuie s─â fie foarte aten╚Ťi la culori,, la liniile desenelor, ca s─â reu╚Öeasc─â s─â redea imaginea dorit─â.
În timpul jocului cu

cuburile cu povesti

se dezvolt─â aten╚Ťia copiilor, spiritul de observa╚Ťie, memoria, perseveren╚Ťa ╚Öi ├«ndem├ónarea. Fiind o juc─ârie complex─â, setul de cuburi de construc╚Ťii pot deveni juc─âria mult iubit─â at├ót a bebelu╚Öilor care se bucur─â de turnurile ├«nalte, d─âr├ómate cu o singur─â mi╚Öcare c├ót ╚Öi a pre╚Öcolarilor care reu╚Öesc s─â reconstruiasc─â imagini din pove╚Ötile lor preferate.

Related Posts