Magazin online de juc─ârii din lemn

Cuburi de construit din pentru copii

Copii mici, p├ón─â la 2 ani doar exploreaz─â obiectele, pe care le apuc─â s─â prind─â: observ─â forma, culoarea, greutatea, m─ârimea, temperatura. O perioad─â la fel de important─â ca ╚Öi cea imediat urm─âtoare, ╚Öi anume, perioada jocurilor de construc╚Ťii, care reprezint─â o forma mai avansat─â a jocului. Aceast─â perioad─â ├«ncepe ├«n jurul v├órstei de 2,5-3 ani, ╚Öi poate fi foarte lung─â, dar bine├«n╚Ťeles are diferite stadii de dezvoltare. Magazinul online de juc─ârii Lester ofer─â o mul╚Ťime de seturi de construit, mai ales din lemn, dar nu numai, pentru toate v├órstele.

Cele mai populare sunt seturile de, care difer─â prin form─â ╚Öi num─ârul pieselor incluse. Aceste seturi sunt dedicate mai ales v├órstei pre╚Öcolare, dar se reg─âsesc ╚Öi juc─ârii mai complexe de construit cum ar fi ÔÇŁJocul de construit COMBIÔÇŁ sau ÔÇŁPista cu bileÔÇŁ, care sunt adev─ârate provoc─âri chiar ╚Öi pentru copii mai mari.
Lemnul este materialul ideal pentru construc╚Ťii, piesele de joc sunt rezistente, nu se sparg, dac─â ├«n timpul jocului cade construc╚Ťia. Aceste juc─ârii sunt de calitate, culorile se ob╚Ťin cu vopsele ned─âun─âtoare s─ân─ât─â╚Ťii, iar piesele sunt foarte bine finisate, ceea ce ├«i confer─â stabilitate ├«n timpul construc╚Ťiei. Jocul cu ele poate fi o adev─ârat─â pl─âcere.

Jocurile de constructii

├«n comun reprezint─â baza jocurilor de rol, deoarece ├«n timpul jocului copii sunt nevoi╚Ťi s─â colaboreze pentru succesul construc╚Ťiilor.
Probabil, sunte╚Ťi de acord cu faptul, c─â nu poate lipsi un asemenea

set de construit din lemn

din nici o cas─â, unde sunt copii, indiferent de sexul lor.
Cuburi de construit din lemn

[ux_products cat=”cuburi-de-construit” products=”12″ out_of_stock=”exclude”]

Related Posts