Cuburi de construit din pentru copii

Copii mici, până la 2 ani doar explorează obiectele, pe care le apucă să prindă: observă forma, culoarea, greutatea, mărimea, temperatura. O perioadă la fel de importantă ca și cea imediat următoare, și anume, perioada jocurilor de construcții, care reprezintă o forma mai avansată a jocului. Această perioadă începe în jurul vârstei de 2,5-3 ani, și poate fi foarte lungă, dar bineînțeles are diferite stadii de dezvoltare. Magazinul online de jucării Lester oferă o mulțime de seturi de construit, mai ales din lemn, dar nu numai, pentru toate vârstele.

Cele mai populare sunt seturile de, care diferă prin formă și numărul pieselor incluse. Aceste seturi sunt dedicate mai ales vârstei preșcolare, dar se regăsesc și jucării mai complexe de construit cum ar fi ”Jocul de construit COMBI” sau ”Pista cu bile”, care sunt adevărate provocări chiar și pentru copii mai mari.
Lemnul este materialul ideal pentru construcții, piesele de joc sunt rezistente, nu se sparg, dacă în timpul jocului cade construcția. Aceste jucării sunt de calitate, culorile se obțin cu vopsele nedăunătoare sănătății, iar piesele sunt foarte bine finisate, ceea ce îi conferă stabilitate în timpul construcției. Jocul cu ele poate fi o adevărată plăcere.

Jocurile de constructii

în comun reprezintă baza jocurilor de rol, deoarece în timpul jocului copii sunt nevoiți să colaboreze pentru succesul construcțiilor.
Probabil, sunteți de acord cu faptul, că nu poate lipsi un asemenea

set de construit din lemn

din nici o casă, unde sunt copii, indiferent de sexul lor.
Cuburi de construit din lemn