Magazin online de jucării din lemn

Clienți Satisfăcuți

[ux_image id=”10551″ link=”https://www.jucariionline.eu/”]

Magazinul nostru de jucării este conștient de faptul, că are o responsabilitate mare față de beneficiarii vânzărilor: copii. Ei reprezintă adevărata valoare a societății, educația lor este un lucru foarte responsabil. Iar, un magazin de jucării în mod indirect este răspunzător de educația copiilor.
Nu este indiferent, ce fel de jucării ajung la un copil. În primul rând, ele trebuie să fie de calitate, să nu poată să producă vreun accident. Cum majoritatea jucăriilor de la

Magazinul online de jucarii Lester

sunt din lemn, un lucru foarte important este ca finisarea jucăriilor să fie foarte exigentă, să nu aibă părți mici detașabile care ar putea fi înghițiți de cei mici, iar materialele folosite la fabricarea și finisarea lor (ex. vopsele, etc.) să nu fie dăunătoare sănătății copiilor.

Jucariile din lemn

sunt foarte variate, cuprind o mulțime de categorii mari de jucării, cum ar fi cele educative, de construit, pentru bebeluși, pentru exterior, mașinuțe, accesorii pentru jocuri de rol, jocuri de societate și de logică, etc. Bineînțeles, aceste categorii mari mai au subcategorii nenumărate, pe care clientul le accesează cu ușurință. Alegerea poate fi efectuată ușor, se pot face vizite printre rafturile virtuale ale magazinului cu ușurință. Se pot găsi cu ușurință și ofertele periodice ale magazinului.
Scopul nostru este să facem bucuroși pe copii, dar știm, că alegerile pentru cei mici trec prin prisma părinților. Deci, clientul nostru direct este adultul. Dacă copii sunt mulțumiși, sperăm că și adulții care au făcut cumpărăturile de la Lester vor fi mulțumiți. Acesta este scopul nostru.
Vă invităm să faceți comentarii! Feedback-ul dumneavoastră este important pentrunoi! Dacă sunteți clientul nostru și sunteți mulțumiți de serviciile noastre, de cumpărăturile efectuate la noi, ne încântă pentru că un comentariu de la un client satisfăcut este – cum se spune, punctul pe „i”. În caz, că aveți un comentariu negativ – ne străduim să nu fie – tot credem că este constructiv pentru noi, dar sigur, cel mai bun moment de încheiere a unei zi de muncă este un comentariu de la un client satisfăcut de serviciile și produsele noastre.

Related Posts