Magazin online de jucării din lemn

CINE SĂ FACĂ ORDINE ÎN CAMERA COPILULUI?

-Mr. Lester stau pe gânduri. Am o prietenă, care se frământă, că a greșit ceva în educația copiilor. Mereu se ceartă cu ei din cauza dezordinii din camera lor.
-Ordinea!Cuvântul care de obicei nu le place copiilor. Dar ordinea le place, numai să le facă, nu le place. Mă gândesc, că copiii trebuie obișnuiți din timp cu ordinea. Dorința de a avea ordine în jurul copiilor nu se naște de la sine. Acest lucru trebuie educat încă de la vârsta foarte fragedă. Copiilor mici nu le pasă, și haosul din jurul lor le convine. Se joacă ba cu o jucărie, ba cu alta, le lasă acolo, unde apucă. Dacă din timp nu li se formează abilitatea de a face ordine în jurul lor, mai târziu este mult mai greu.
-Așa m-am gândit și eu. Prietena mea la primul copil a făcut mereu ordine, fără să-i ceară ajutorul lui, dar la al doilea a fost mai consecventă și au făcut ordine împreună. Dar nici al doilea copil nu are pretenția ordinii în jurul lui. Face exact, ca fratele său mai mare.
-Exemplul de urmat pentru un frate mai mic, este fratele mai mare. Știi, dacă odată s-a omis ceva în educarea copilului, este mult mai greu de corectat mai târziu. Știi zicala ”cei șapte ani de-acasă”, nu? Unele abilități se formează din prima fază a copilăriei, iar dacă se fac greșeliîn educație în această perioadă, trebuie mult timp, până conștientizează copilul, că dacă nu este ordine în jurul său, nu poate să lucreze, nu are cum să fie punctual, deși acest lucru se impune pentru eficiență maximă la fiecare loc de muncă.
Magazin online de jucării
-Mr. Lester, hai să precizăm, când se pune problema ordinii în camera copilului? Și dacă nu are o cameră proprie?
-Eu cred, că de la prima zi a vieții se educă un copil. Poate părea exagerare, dar eu cred acest lucru cu sinceritate. Exemplul părinților este foarte important, și cred că nu are o așa de mare importanță, dacă copilul are propria sa cameră sau împarte cu ceilalți membri ai familiei.
-Nuuuu?
-Pari mirată. Eu cred că se poate crește un copil în dezordine haotică și într-o cameră oricât de mare și mobilată după ultima modă, și invers. Într-o familie unde în întreaga casă domină ordine sănătoasă, copilul își va dobândi cu ușurință abilitatea de a ține ordine în jurul lui. Deci, nu a face ordine, ci a ține ordine. Există diferență. Majoritatea copiilor poate face ordine, dar nu este obișnuit cu exigența menținerii acesteia. Părinții sunt cei, care trebuie să-și învețe copii cum să se organizeze. Incorect, să strângă ei jucăriile sau alte lucruri personale ale copilului, ba este bine să-l obișnuiască să mai ajute un pic și în casă. Astfel se va obșinui să-și organizeze timpul.
-Am înțeles multe lucruri. Sfaturile tale sunt valoroase. Dar ai putea da și un ajutor real pentru formarea acestei abilități?
–Sigur. Pentru a ușura această sarcină serioasă a părinților, pot oferi din magazinul meu de jucării online Lester, multe jucării, mai ales

jucarii de lemn

,care prin construcția lor impun deja să fie puse în ordine. Îți pot da și exemple. Vezi, puzzle-urile și jocurile de căutarea formelorcare aproape toate au un suport pe care să finiseze lucrarea, dar evidențiez și jucăriile de îmbrăcat,care au și ei o cutie de depozitare elegantă, care ajută copiii să sorteze elementele descompuse. Am în magazinul meu și

jucarii de construit din lemn

, care au și ei cutii de depozitare, sau recomand clienților mobilierulpentru jocurile de rol, în special elementele care au loc destul de depozitare, cum este de exemplu și chiuveta cu sobă de gătit sau chiuveta cu rafturi, ori colțarul de lemn. Totuși preferatele mele sunt căsuțele de păpuși, mobilate, pe care pot aranja copii cum doresc, și nu am văzut copil care nu ar fi aranjat frumos camerele păpușilor. Vezi, deja poate fi o cale de pornire și de exersare.
-Mulțumesc mult. Am să informez toate cunoștințele mele, să nu facă ele ordine în locul copiilor, să le obișnuiască cu grijă și prin joc. Le mai spun și faptul, că la magazinul tău online de jucării găsesc jucării care le pot ajuta în această sarcină serioasă, de a obișnui copiii să fie ordonați, le mai spun și faptul că dacă plasează o comandă de peste 189 lei, au transport gratuit, iar fiind în noiembrie le recomand să profite de BLACK FRIDAYla data de 27 noiembrie.

[ux_products cat=”jucarii-cu-animale” products=”12″ out_of_stock=”exclude”]

Related Posts