Magazin online de jucării din lemn

Cinci indicii pentru a cumpara jucarii din lemn

jucarii din lemn de calitate

Oare de ce se întâmplă, că jucăriile din lemn devin din ce în ce mai populare în era modernă? Cum se poate , că copii obișnuiți încă de vârsta de bebeluși se joacă cu mult drag cu acele jucării care sunt fabricate din lemn? Să luăm la rând:

1. În primul rând, trebuie să luăm în considerare, că materialul natural este mereu aproape de copii, ei inconștient, dar simt că este un material din natură, plăcută la atingere, deși rigidă, mereu la temperatura mediului ambiant (diferit de ex. de plastic și de metal). Tocmai de aceea este, că copii se joacă cu plăcere din prima cu jucăriile din lemn.

2. Din timp trebuie să intre în contact copii cu materialele naturale, ca să învețe calitățile lor, să înceapă să aprecieze acestea la adevărata valoare a lor. Plantele lemnoase, cum sunt arborii și arbuștii așa devin prietenii copiilor din mica copilărie. Părinții și educatorii au ocazia să explice copiilor de unde provin jucăriile lor, așa vor aprecia natura din timp, devenind probabilii ocrotitori ai naturii, înțelegând, că o jucărie care poate fi folosit timp îndelungat, chiar demai multe generații de copii, deși provine direct din natură, în timp beneficiile sale devin pozitive asupra naturii.

3. Rezistența lemnului este o proprietate primordială când este vorba despre jucării. Copii mici la început aruncă sau scapă jucăriile, și nu este deloc neglijabil, să nu se strice, să nu se spargă jucăria preferată. Printre proprietățile fizice ale lemnului se numără rezistența la comprimare, la tragere. Astfel lemnul devine materialul cel mai bun pentru jucării de construit, pentru jucarii bebe cum sunt jucăriile de tras și de împins, pentru leagăne, etc. Aproape că nu putem număra tipurile de jucării, la care este un atu în plus dacă sunt fabricate din lemn.

4. Lemnul poate fi prelucrat cu ușurință. Jucăriile din lemn finisate exigent dezvoltă estetica copiilor mici, formele simple care se obțin prin prelucrarea lemnului sunt conform cerințelor jucăriilor moderne. Culorile folosite pot proveni în urma folosirii vopselelor organice, acestea fac mai atrăgătoare jucăriile din lemn, dar să nu uităm, că culoarea naturală a lemnului, de obicei parțial folosit la jucării dă un aspect fără pereche jucăriilor din lemn. Copii astfel vor putea cunoaște unele calități ale lemnului.

5. Când copii se joacă cu jucarii din lemn, pot introduce mai multe elemente de jucărie din lemn, deoarece se creează o armonie între piesele de joc provenite din același material. Tematica jucăriilor din lemn este de nenumărat, de la jucăriile pentru bebeluși ajungem până la jocuri logice complexe pentru adulți.Sunt nenumărate tipuri de jucarii educative, de creație sau de exterior, doar trebuie vizitat un magazin online, cum este și Lester, pentru a putea alege jucăria corespunzătoare, cu scopul de a procura jucarii din lemn de calitate cu ajutorul cărora copii au posibilitatea să se dezvolte în mod complex.

[ux_products slider_nav_style=”circle” auto_slide=”4000″ products=”16″ out_of_stock=”exclude”]

Lester – magazin online de jucarii din lemn

Related Posts