Magazin online de juc─ârii din lemn

Cele mai bune jucarii educative pentru toate varstele!

Cele mai bune jucarii educative pentru toate varstele! 1
[ux_products style=”normal” type=”masonry” depth=”1″ depth_hover=”5″ cat=”118″ products=”32″ orderby=”rand” out_of_stock=”exclude” text_align=”left”]

Ne na╚Ötem cu dorin╚Ťa inocent─â de a se juca. Doar c─â, odat─â cu trecerea timpului ne schimb─â societatea ├«n care tr─âim. Ajun╚Öi la v├órsta de 6-7 ani, devine mult mai important s─â ├«nv─â┼ú─âm lucruri noi ╚Öi complexe. N-ar trebui ├«ns─â s─â uit─âm, c─â ├«nv─â╚Ťarea ar putea s─â se desf─â╚Öoar─â ╚Öi ├«n form─â de joc, dac─â avem juc─ârii corespunz─âtoare v├órstei. ╚śi ╚Öcolarii vor ├«nv─â╚Ťa mult mai bine, dac─â au la baz─â

jocuri educative

.
Care sunt cele mai bune jucarii educative? Acest lucru depinde de vârsta celui care se joacă, de obiectivele urmărite prin joc. Nu putem decide, care sunt cele mai bune jucării educative. Totul trebuie adaptat vârstei și nivelului de dezvoltare al copiilor.
Pentru copii mici sub 3 ani, sunt recomandate juc─âriile de construit simple din lemn, care au ╚Öi un rol educativ important, dac─â ne g├óndim la cuno╚Ötin╚Ťele matematice ╚Öi fizice de baz─â, pe care copii pot acumula ├«n timpul jocului cu ele. Juc─âriile de condus bile adorate de cei mici ajut─â la dezvoltarea coordina╚Ťiei m├óini-ochi, at├ót de importante pentru ├«nsu╚Öirea cititului ╚Öi a scrisului.
Pentru copii peste 3 ani exist─â o mul╚Ťime de juc─ârii de c─âutare a formelor, printre care se enumer─â diferitele tipuri de puzzle-uri ├«ncep├ónd de la acelea care au 4-6-9 elemente, p├ón─â la puzzle-uri mai complicate chiar ╚Öi cu mai multe nivele.
Juc─âriile de societate, sunt ╚Öi ele de fapt o categorie din gama larg─â a juc─âriilor educative. Formeaz─â spiritul de observa╚Ťie, antreneaz─â aten╚Ťia sau abilit─â╚Ťile practice a copiilor mici, adapta╚Ťia lor la diferitele situa╚Ťii create de joc.
Pentru copii mai mari, de vârsta școlară există

juc─ârii educative

speciale, cum sunt juc─âriile logice. Gama acestora este vast─â, ╚Öi se poate afirma, c─â nu pretind cuno╚Ötin╚Ťe ample, ci doar capacit─â╚Ťi de g├óndire.
Jocul educativ, poate fi distractiv, nu trebuie s─â fie unul didactic. Dac─â copiilor le plac aceste jocuri, li se formeaz─â personalitatea, mentalitatea fa╚Ť─â de lumea ├«nconjur─âtoare dar ╚Öi competen╚Ťele elementare.

Related Posts