Magazin online de jucării din lemn

Ceas din lemn | Jucarie educativa din lemn

[ux_product_flip ids=”9254″]

În lumea digitală ceasul din lemn este o atracție pentru copii mici. Le place, că arătătorul ceasului se mișcă, și de multe ori în timpul jocului copii intră într-un rol de dictator al timpului. La întrebarea, că copii cunosc ceasul la vârsta la care se joacă cu mult drag cu acest ceas din lemn, răspunsul este mai mult ”nu”. Ei în timpul jocului la început doar dictează timpul cu această

jucarie educativa din lemn

. Abia în jurul clasei a doua o vor folosi, ca și informație și exercițiu pentru cunoașterea orei exacte. Mai înainte, la preșcolari poate fi folosit ca izvor de informație în lumea numerelor. Copii se obișnuiesc cu forma numerelor, cu așezarea numerelor pe ceas, fără să conștientizeze, că aceste informații le vor fi de mare folos mai târziu.

Ceasul din lemn

, deci, este util și pentru copii, care încă nu cunosc la ce bun sunt elementele ceasului, care nu pot decide o oră exactă. Dar prin joc, prin repetarea continua se vor obișnui cu așezarea arătătoarelor, însemnătatea lor și vor însuși cunoașterea ceasului la timp, fără să se chinuie cu temele din clasă.

Magazin online de jucarii de calitate

Related Posts