Magazin online de juc─ârii din lemn

Ce sunt jucarii montessori

Jucarii Montessori
[ux_products type=”masonry” cat=”132″ orderby=”sales” out_of_stock=”exclude”] Ce sunt jucarii montessori?

Printre cei mai mari reformatori al pedagogiei de la ├«nceputul secolului XX se enumer─â ╚Öi Maria Montessori, prima doamn─â cu diplom─â din Italia. Ea, fiind ╚Öi medic a studiat psihologia copiilor mici, ╚Öi pe baza observ─ârilor sale a creat o pedagogie cu totul diferit de cele existente p├ón─â atunci. Nu materia de ├«nv─â╚Ťat ci copilul a fost a╚Öezat ├«n mijlocul aten╚Ťiei, copilul cu tr─âs─âturile sale individuale de dezvoltare.
Maria Montessori a creat un mediu de studiu adaptat copiilor (ea a introdus mobilierul adaptat m─ârimii copiilor mici de ex.) cu juc─ârii speciale.

Ce sunt jucarii montessori

? Sunt niște jucării tipice, care așezate la îndemâna copiilor au menirea să capteze interesul copiilor, ei pot lua în mână să se joace cu ei atunci când simt interesul pentru acestea. Prin jocul cu aceste

jucarii montessori

copii vor asimila o mul╚Ťime de informa╚Ťii prin experiment propriu. Iar cuno╚Ötin╚Ťele acumulate ├«n acest fel sunt cuno╚Ötin╚Ťe ad├ónci, care nu se vor uita cu u╚Öurin╚Ť─â de copii.
Pedagogia lui Montessori precum ╚Öi juc─âriile montessori au supravie╚Ťuit timpului, ╚Öi ast─âzi sunt fabricate, bine├«n╚Ťeles ca disegn pot avea alte forme dar ideea de baz─â nu s-a schimbat.

Related Posts